|
Idrarda yanma kan gelme tahlil sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 16:50 |
Hocam 5.5 yaşındaki kızımda idrar yanması sonucu kan geldi vs konuştuk sizinle dün bugün tahlil verdik kültür hariç diğer tahlil cıktı temiz dedi doktor herhangi birşey yok dedi antibiyotiğe devam dedi hocam napayım vereyimmi ? Şuan kızım fena değil yanma halen birazcık var kan gelmiyor artık ki zaten tahlilde de çıkmadı ... Bide hocam merak ediyorum tekrarlama yaparmı özel bir jel yazdı doktor onunla yıkıyorum ... Bide hocam kızım pek su içen iştahlı bir çocuk değil buda tetiklemiş olabilirmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, antibiyotik vermeyin.. Sikayeti olursa, sabunlu sicak su icine oturtun. Ozel jel filan gerekmez.. Su icmiyorsa, sikayetlerini arttirir, sivi gidalar seklinde verin..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Kas 2018 Saat 22:36 |
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Tamam hocam aynen dediginiz gibi yapacağım inşallah ...sıvı alımını çoğalttık halen hafif yanma var ... korkum hocam kroniklesirmi acaba bu durum çok korkuyorum inşallah geçiririz ve biter gerçekten çok sancılı ve rahatsızlık verici bir durum ... birde hicam idrar tahlilini sabah ilk idrara veremedik ikinci idrara verdik bu durum da fark edermi ? Yani olan enfeksiyon bu yüzden gözükmemiş de olabilirmi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hangi idrar oldugu hic farketmez.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Anladım hocam .... hocam birde kızımın iki gün renginde solukluk oldu bundan da.cok korktum normalmi bu rahatsızlıkla alakalı sanırsam şuan daha iyi
..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HER Ateski hastalik esnasinda, mikroplar dolasimdaki Demir elementinden faydalanmasinlar diye, vucut; fazla kani depolara ceker.. Bu yuzden BUTUN atesli hastaliklarda hastalarda bir "solukluk" olur.. Bu normaldir.. Doktorun APTAL olanlari da, hasta soluk diye demir ilaci verirler ve hastaligin agirlasmasina hatta olmesine sebep olurlar.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Hocam bugün kültür de cıktı sonuç üreme yok onuda gösterdik doktora soluk duruyor dedim önemli değil olur öyle hastalıklarda dedi ben şok sanki sizin kafa yapınızda bir doktor ay inşallah yeni geldi zaten çok mutlu oldum öyle söyleyince şimdi sizde aynı cevabı verdiniz 😊😊😊 normal şartlarda dediginiz gibi hemen kan bakalım demesi lazımdı ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hadi bakalim, hayirlisi.. Insallah zamanla cevreye uyum saglamaz!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|