Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Idrarda yanma kan gelme tahlil sonucu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Idrarda yanma kan gelme tahlil sonucu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
orhantugba Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Idrarda yanma kan gelme tahlil sonucu
    Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 16:50
Hocam 5.5 yaşındaki kızımda idrar yanması sonucu kan geldi vs konuştuk sizinle dün bugün tahlil verdik kültür hariç diğer tahlil  cıktı temiz dedi doktor herhangi birşey yok dedi antibiyotiğe devam dedi hocam napayım vereyimmi ? Şuan kızım fena değil yanma halen birazcık var kan gelmiyor artık ki zaten tahlilde de çıkmadı ... Bide hocam merak ediyorum tekrarlama yaparmı özel bir jel yazdı doktor onunla yıkıyorum ... Bide hocam kızım pek su içen iştahlı bir çocuk değil buda tetiklemiş olabilirmi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118968
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 22:35
SAKIN, antibiyotik vermeyin.. Sikayeti olursa, sabunlu sicak su icine oturtun. Ozel jel filan gerekmez..
Su icmiyorsa, sikayetlerini arttirir, sivi gidalar seklinde verin.. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Kas 2018 Saat 22:36
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 23:19
Tamam hocam aynen dediginiz gibi yapacağım inşallah ...sıvı alımını çoğalttık halen hafif yanma var ... korkum hocam kroniklesirmi acaba bu durum çok korkuyorum inşallah geçiririz ve biter gerçekten çok sancılı ve rahatsızlık verici bir durum ... birde hicam idrar tahlilini sabah ilk idrara veremedik ikinci idrara verdik bu durum da fark edermi ? Yani olan enfeksiyon bu yüzden gözükmemiş de olabilirmi ? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2018 Saat 03:51
Hangi idrar oldugu hic farketmez. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2018 Saat 13:10
Anladım hocam .... hocam birde kızımın iki gün renginde solukluk oldu bundan da.cok korktum normalmi bu rahatsızlıkla alakalı sanırsam şuan  daha iyi 
.. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2018 Saat 19:47
HER Ateski hastalik esnasinda, mikroplar dolasimdaki Demir elementinden faydalanmasinlar diye, vucut;
fazla  kani depolara ceker..
Bu yuzden BUTUN atesli hastaliklarda hastalarda bir "solukluk" olur.. Bu normaldir.. 
Doktorun APTAL olanlari da, hasta soluk diye demir ilaci verirler ve hastaligin agirlasmasina hatta olmesine
 sebep olurlar..

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2018 Saat 19:54
Hocam bugün kültür de cıktı sonuç üreme yok onuda gösterdik doktora soluk duruyor dedim önemli değil olur öyle hastalıklarda dedi ben şok  sanki sizin kafa yapınızda bir doktor ay inşallah yeni geldi zaten çok mutlu oldum öyle söyleyince şimdi sizde aynı cevabı verdiniz 😊😊😊 normal şartlarda dediginiz gibi hemen kan bakalım demesi lazımdı ...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2018 Saat 20:04
Hadi bakalim, hayirlisi.. Insallah zamanla cevreye uyum saglamaz!!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.