Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hırıltılı öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hırıltılı öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
orhantugba Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hırıltılı öksürük
    Gönderim Zamanı: 23 Kas 2018 Saat 18:09
Hocam 2.5 yaşındaki oğlumun iki gündür hafif burun akıntısı çok yüksek olmamak kaydıyla ateş geniz akıntısı ve hırıltılı öksürüğü var bugün ciğerlerini dinlettim temiz dedi doktor ... ibromin ilaç yazdı ama almadım size sormadan cold mix serum fizyolojik kullanıyoruz iyi geliyor eksta ilaca gerek yok sanırsam ... birde hocam kulak kiri var dedi damla yazdi bu konuda ne yapayım hocam kullanayimmi damlayı evet derseniz alacağım oğlum 14 kilo 98 cm 2.5 yas...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118370
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2018 Saat 19:24
SAKIN Iburamin'i kullanmayin.. 
Cocuklar icin son derecede ZARARLI olan: Klorfeniramin maleat ve PseudoefedrinHCl ihtiva eder.. 
Bu gruptan HICBIR ilaci cocuklariniza VERMEYIN... 

Kulaktan bir sikayeti yoksa, damla kullanmayin, banyolarda sicak su Buhari etkisi ile kendisi akar. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2018 Saat 20:08
Tamam hocam aldırmıyorum kesinlikle ...kendiliğinden atacak gibi balgamı zaten şu cold mix mucize gibi bişey rahat uyutuyor gerçekten ama ben uzağına damlatiyorum çok yakın olunca öksürük yapıyor  hafif ... 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2018 Saat 20:14
Hocam 5.5 yaşındaki kızım da her tuvalete oturmasında kaka yapıyor kaka görünümü  normal herhangi bir ıshal yumuşaklık açık renk yok ... bu ne ifade eder acaba ... yemesi de güzel bu ara çok yemekle mı alakalı yoksa barsak düzenin demi bir bozukluk oldu ... anlayamadım ...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2018 Saat 06:27
Cok yedigini gosterir.. Kilosuna dikkat edin. 
Yukarı Dön
melisela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melisela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2018 Saat 11:12
Hocam iburamin hakkında yazdığınızı görünce bende yazmak istedim. Bende ikizlerime iburamin zero veriyordum arada. Doktorda genellikle bu ilacı yazıyordu. Peki bunun yerine hangi ilacı kullanabiliriz? Tarattım ama bulamadım, daha önce yazmış mıydınız?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2018 Saat 19:06
Kullanmayin!!!!
Yaptiginiz is (daha dogrusu ilacin yaptigi etki) hayirli bir is degilki!!!! 
Akintiyi kurutuyor, oksurugu azaltiyor.. Tam sahtekar ilaci..Kisa sureli bir  "Sahte iyilik hali" yaratiyor, 
ailelerde, bir marifet yaptiklarini saniyorlar… Ondan sonar da, doktorlardan cikamiyorsunuz. 

O kadar yazip anlatiyorum, hicmi okumuyorsunuz??
 Acip bir okuyun bakalim : "Sahtekarligin 3 Safhasi" nelerden bahsediyor!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.