|
İştahsızlık ve kilo problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 15:10 |
Merhaba hocam, benim 9 yaşında ve 3 yaşında alerjik iki kızım var. 3 yaşındakinin bir yaşına kadar bağırsağında kanama olmuştu ve o dönem çok az kilo aldı. 8 kilo ile 1 yaşını doldurdu. Açığımız bir türlü kapatamadık hocam. İkisi de çok iştahsız ve bir öğünlerini yemeleri bir saatten fazla zaman alıyor. Sorum şu ki bir ara sizin önerinizle küçüğüm bebekken festal draje kullanmıştık, bağırsaklarına iyi gelmişti. Arada vermek faydalı olur mu? Artık kanama yok fakat gün içinde en az 4 kez tuvalete çıkıyor. İkinci sorum ise sipraktin şurup vermemi önerir misiniz? Normal kiloya ulaşmalarında faydası olursa sizin önerinizle kullanmak istiyorum.
Boy ve kiloları şöyle: Büyük kızım 9 yaş 134cm 23 kg Küçük kızım 3 yaş 90 cm 12.6 kg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119175 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlarinin aklina uyarsaniz; Turkiye'de butun cocuklar allerjik tir!!! Siz hic, Turkiye'de doktora gitmis ve Astim veya Allerji tanisi almamis bir tane cocuk gosterebilirmisiniz??? Turk doktorlari anlamadiklari her bir halta; "Allerj" derler, onlari pek kafaniza takmayin. Her ikisine de; Sipraktin 1 hafta deneyin.. Gunde:2x1 olcek verin. Sonuca bakip, karar veririz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|