|
Kulak ağrısı antibiyotik ishali |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2018 Saat 22:24 |
Hayırlı günler HOCAM yokluğunuzdaki boşluğu kimse dolduramadı vallahi ... 5.5 yaşındaki kızım sistit olmuştu HOCAM 10 gün antibiyotik kullandık sistit geçti ama ishal başladı 2 gündür geçmedi de reflor içmiyor napalım HOCAM
Birde dün okuldan geldi banyo ettirdim kulağını temizlerken acıttın dedi herzamanki yaptığım şey sertte yapmadım neden acısın ki kızım dedim o gece mızmızlanarak uyudu sabah kalktı ateşı çıktı kulak ağrısı çoğaldı ben anlamadım bu işi acile gittik dış Kulak ta kızarıklık ve akıntı var dedi damla antibiyotik yazdı ve kullanmadım tabiki illadin damla aldım kullnacagım hocam şöyleki ateş inatcı değildi bir müddet sonra düştü ağrısıda epey bitti sırf ates olduğu için kafama takıldı antibiyotik gerekmiyor değilmi hocam daha antibiyotik biteli 2 gün olmuşken ah hocam bu çocuklar böylemi büyüyecek hergün ayrı bir sıkıntı 🥺🥺 hiçmi bitmez ki... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerekmiyor, sakin Turkiye'deki cocuk doktorlarina inanmayin.
|
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
HOCAM inanırmıyım oğlumu evde minimum ateş düşürücüyle iyi ettim sayenizde 1 hafta ateş vardı bizi öyle eğittinizki hayal görmeler huy değişiklikleri kanda mono yüksekliği vardı teşhisi kendim koyup evde geçirdik çok şükür şuan çok iyi kızımında gece boyu ateşi oldu yine antibiyotik kullanamam ishalimiz geçmedi daha antibiyotik ishali ne kadar sürer HOCAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Barsaklardaki yokolan yararli bakteriler tekrar olusuncaya kadar devam eder. Her ogun, yiyebildigi kadar Yogurt yedirin.. Bir de; Reflor paketlerinden her gun 1 tanesini yemeklerine serpistirin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|