|
Uykuda Korku |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ueray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ara 2018 Saat 00:25 |
Hocam oğlum üç bucuk yasında. 96 cm. 16 kg Hep kafama takılıyordu birşeyden korktuğu zaman titriyor.
Ama dün sabah uykusundan annne diye bağırarak uyandı. Tam konuşamadığı için anladığım kadarıyla birşeyden korktu. Gün boyunca da gayet neşesi enerjisi yerindeydi. Bu gece yatmak için inatlaştı. En son çizgi film izlerken uyudu kaldı. 1 saat sonra uyandı. Ben yanındaydım. Döndü bana baktı bir kaç saniye. Birşeyler anlatmaya çalıştı ben kucağıma aldım korkma yanındayım falan dedim. Sonra titremeye başladı tam sanıyesini bilmiyorum ama 10 saniye yoktur. Terli üşümüştür diye üzerini örttüm çizgi film açtım sakinleşti uyudu kaldı. Önceki gün kalabalık bir ortamdaydık. Bir şeyden etkilenmiş midir.Çok endişeliyim doktor bey. Ne yapmam lazım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118797 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yatmadan once "Cizgi film" seyrettirmeyin.. 1- Guzduzki olaylarin etkisi ile kotu ruyalar gorebilir. 2- Terbiye etmek adina; "ocu geliyor", "cadi geliyor" diye korkutulursa, gene kotu ruyalar gorur. 3- EVET, kalabalik ortamlar yuzunden gece kotu ruyalar gorur. (Eskiden "Nazar degdi" deyip, okuyup-uflerlerdi) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|