Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zatürre / yatıralım dediler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zatürre / yatıralım dediler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Emine Baş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emine Baş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zatürre / yatıralım dediler
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2018 Saat 10:52
Merhaba hocam
Oğlum 8,5 yaşında 27 kg, 127 cm boy
3 gün süren ateşi oldu 39,8 seviyelerinde ve öksürük şikayeti oldu, nefesi alıp verişi normal. 4. gün ateşi düştü iyiydi, okuldan halsiz geldi. Akşam yine ateşi çıktı ve bu sabah doktora götürdük. (Sabah Ateşi normaldi) Göğsünü dinleyince biraz sıkıntı var dedi ve kan testi ve röntgen istedi. Sonuçlardan sonra kan testi fena değil ama röntgen sıkıntılı zatürre teşhisi koyup yatırmamız lazım dedi. Kabul etmedik çıktık. Sizin yorumunuz bizim için önemli
Sağlıkla kalın

https://i.hizliresim.com/JZYA9n.png
https://i.hizliresim.com/OvqAbA.png
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emine Baş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2018 Saat 13:13
Röntgenin raporu yarın çıkacağını için gönderemedim, kan testini gönderdim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117630
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2018 Saat 19:12
Resimler acilmiyor..
1- WBC:17'nin altinda ise, Kesinlikle ; assagilik bir sahtekara denk gelmissiniz demektir.. 
2- Zaturre oldugunda, solunum sayisi dakikada: 60'in ustune cikar, cocuk su bile icemsz, sikintilidir..
3- Bu ASSAGILIK, sahtekarlar, eskiden oksurene her hastaya ;Astim diyorlardi, onca hakaretten sonra vaz gectiler, simdi "Zaturre" diyorlar..
Sakin bu assagilik sahtekarlara inanmayin. 
www.yollayap.com    sitesinden gonderin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emine Baş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2018 Saat 19:25

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emine Baş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2018 Saat 19:33
Lökosit 7,82
Crp 2,66
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emine Baş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2018 Saat 19:56
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117630
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2018 Saat 20:31
Kesinlikle; Zaturre ile hicbir alakasi yok.. WBC degeri cok dusuk... Bu ne bicim Zaturre??? 
BU PUSTLAR, eskiden her oksurene, Astim diyorlardi, onca hakaretten sonra dilleri bir yerlere girince, simdi her oksurene, Zaturre diyorlar..
Dikkat ediyorsunuz degilmi??? Bu pustular ASLA Grip teshis etmezler.. 
Sadece benim  Gripler icin anlattiklarimi uygulayin.. 
PUST, bir de hastaneye yatiracakmis... Zaten hakiki Zaturre olsa, baska hastaneye sevk ederler.. 
Calistigi Hastaneden belli!!  Tam bir batakhane!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Ara 2018 Saat 20:33
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Emine Baş Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2018 Saat 18:56
Hocam merhaba
Poyraz çok iyi, hiç bir ilaç almadık sadece grip tedavinizi uyguladım. İyi ki varsınız, sağlıkla kalın
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.