Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil sonuçlarımiz....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil sonuçlarımiz....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
orhantugba Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil sonuçlarımiz....
    Gönderim Zamanı: 13 Ara 2018 Saat 15:47
Hocam 6 yaşındaki kızımın ayak ve bacak ağrılarını konusmustuk sizinle ... bugün doktora götürdüm halen var çünkü baktı şişlik kızarıklık yok takip et dedi... benimde biliyorsunuz bahsettiğim üzere çevremdekilerin bu çocuk çok solgun demelerinden mutevellit psikolojim alt üst durumdaydı.. doktor konjevitleri kırımızı ama yinede bi bakalım dedi ... D vitamini düşük cıktı damla verdi .. asıl şaşırdığım konu ise B 12 nin yüksek çıkması aşağıya ekliyorum sonuçları hocam ....
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2018 Saat 15:59
WBC 5.81...RBC 4.67...HGB 11.3... HCT 36.3... MCV 77.7... MCH 24.12...MCHC 31.1... PLT 304... RDW-SD 37.1... RDW-CV 13.1...PDW 8.9... MPW 8.8... P-LCR 15.4... PCT 0.27....NRBC# 0.00...NRBC% 0.0 ...NEUT# 2.62 ...LYMPH#2.70...MONO#0.38...EO#0.08 .. BASO# 0.3... NEUT% 45.1...LYMPH% 46.5 MONO% 6.5... EO% 1.4 ... BASO % 0.5 ....... 25- HIDROLESI VITAMİN D 5.63... FERRITİN 83.7 ... VITAMIN B 12 1181.... Bu B 12 yüksekliği nedir hocam...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118797
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2018 Saat 20:12
1- Antibiyotik gereken bir durum YOK..
2- Anemi YOK....
3- Kan hastaligi ( Losemi dahil) YOK.... 
4- Cocuklarda B12 bakilmasi son 2 senenin en muhtesem sahtekarligidir. Iyi getirisi vardir!!
Sakin bu B12 bakilmasi salakligina kanmayin, sakin bir islem de yapmayin. 
5- D vitamini asiri dusuk!!  Bu arayi boyle palavra damlalarla kapatamazsiniz..
SIMDI, hemen 1 ampulDvit3 icirin, 1 ay sonra, tekrar icirin..Subat ayinda tekrar Dvitamini seviyesine
 baktirin, 50'nin altinda cikarsa, tekar 1 ampul icirin.. Nisan ayinda, tekrar Dvitamini baktirin. 
Esasinda; 1 yasindan itibaren, her sen 1 ampul Dvit3 icmesi gerekiyordu. 
Turk doktorlarina itimad ederseniz, boyle olur. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2018 Saat 20:23
Hocammm çok üzgünüm şuan da çok keşke daha önce  tanısaydım sizi icirmezmeydim ampul 😭😢😢 B 12 yi aslında baktırmak için baktirdi sanırsam söylemedi bile bana hocam yüksek olduğunu ben kendim baktım... yani sizin dedğiniz gibi gereksiz olduğunu bende algıladım ama yine de merak ettim internete bakın da akıllı doktorlarımız neler yazmış b 12 yüksekliği hakkında bir görün hocam!! Romatizmal bir durumda değil hocam sanırsam wbc düşük çünkü  zaten ağrılar azaldı hareket kısıtlılığı yok artık çok değişik bişeydi hocam sanki romatizmayi taklit eden bisey gibiydi bi arkadaşımın kızı da aynısından olmuş ... neyseki daha iyiyiz içimde rahatladı bugün gece kalkıp çocuğa bakıyordum doktorlar yetmiyor bide çevre moral bozuyor burda ... size minnettarim sizi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü artık hiçbişey bizim çocuklugumuzdaki gibi değil hocam disi agriyana tomografi çekecek haldeler allah ellerine düşürmesin 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2018 Saat 02:52
      "...….internete bakın da akıllı doktorlarımız neler yazmış b 12 yüksekliği hakkında bir görün hocam!!…"
Diyorum size, internetteki Turk doktorlarin yazdiklarini okumayin.. 
B12 vitamin, "SUDA ERIYEN" bir vitamindir, fazlaligi soz konusu bile edilemez… 
Yagda eriyen vitaminler ( A,E,D ve K vitaminleri) kanda birikirlerse zehirlenme yapabilirler.
Artik Tip fakultelerinde; SADECE: Astim, Allerji, Bronsit, Bronsiolit, Reflu ve Dizanteri ogretildigi icin, boyle
bilgileri Ancak merakli olanlari kitap okuyarak ogrenebilirler.. Cogu doktor da bu aptallar gibi "okuma 
ozurlu" olduklarindan, boyle sacmalar dururlar.. 

Sizin "O cevrenin" zamaninda; benim gibi onlari uyaracak bir doktor olmadigi icin, avanaklar, doktorlarinin
 her dedigini ve yaptigini dogru zannediyorlardi.. Onlar hala; usutmekle, Ceryanda kalmakla, Nazar ile
hastaliklarin oldugu zanneden zavallilar.. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 12:05
Haklısınız hocam ne deyim işte bizde çanak tutuyoruz evhamlanip ama kolay atılmıyor hocam yıllarca nazardan soğuktan korkarak büyütüldük malesef... birde hocam doktor pekmez ver dedi keçi boynuzu özü pekmezi var evde sizin tavsiye etmediğinizi biliyorum ... peki hocam bu çocuk ilk çocuk o aralar sizi tanımıyordum ama içgüdüsel olarak çok.guzel besledim yumurtası sütü çorbası eti tavuğu köftesi gaz yapıyor demedim yedirdim şimdi de aynı üstüne düşüyorum 120 cm 19 kilo fiziki olarak çok sağlıklı neden bu D vitamini bu kadar düşük ? Ağrılar kesinlikle bu eksiklikten diyebilirmiyiz?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 19:13
Verdiginiz gidalarin HICBIRINDE yeterli D vitamini yoktur..
MUTLAKA gunese cikmasi sarttir..
Sizleri "gunes isinlari" ile korkutan doktorlara kanmayin.. Ben Meslek hayatim boyunca 1 tane bile cilt
 kanseri olan hasta gormedim.. 
8cm boy fazlasi oldugu icin, "zayif" gorunebilir, hicbir onemi yok.. Kilosu normal. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2018 Saat 19:22
Evet hocam ne çok korkuttular bu son zamanlarda güneşten olsam ben olurdum sokaktan eve girdigimiz mı vardı ki... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.