Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kusma ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kusma ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Evlatkokusu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evlatkokusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kusma ishal
    Gönderim Zamanı: 16 Ara 2018 Saat 01:32
Kadir hocam İnşallah iyisinizdir Ben size kısaca geçeyim oğlum 5 yaşında 111 santim boyu var kilosu 18 pazartesi günü akşam 1 defa kustum salı hiçbir şey yok çarşamba sabah kustu Perşembe günü öğlen okulda küsmüş aldım acile götürdüm acil eve geldik çok kalabalık diye eve geldik ishal başladı çok kötü kokulu bir insan ateşimizi zamanda burun akıntısı balgamlı öksürüğü müjde var hafif hapşırdığımızda oluyo cuma günü de kustu bugün sabah kustu akşam yine kustu serum taktırdım hocam en azından biraz toparlarsın diye aşırı olmasına rağmen çok halsiz düşürdü gözünün Feri gitti açıkçası a kan tahlil yapıldı WBC si 7 7 7Doktor rotavirüs veya norovirüs olabilir dedi ama onlar da bile olsa dedi antibiyotik vermeyeceğim dedi bir hafta sürebilir dedi kendiliğinden geçer dedi boğazlarına falan baktı üst solunum yolu o kadar ağır değil dedi yani fazla kötü görünmüyor dedi yiyorum da dedi üst solunum yolu dedi Benim anlamadığım serumu da 7 çocuk hala kusma arada devam ediyor ama kafama takılan şey bir gün kusma oluyor bir gün olmuyor hani kusma ishal ve kusma olur günde üç 4 defa ishal olur günde üç 4 defa o şekilde ederler diye biliyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama benim oğlum da 1 gün kusuyor bir gün hiçbir şey yok Artvin bir daha kusuyor sonra yine bir şey yok ardından ishal başlamasını açıkçası biraz da sevindim çünkü bu kusma beni tedirgin ediyordu bizim rahatsızlığımız nedir hocam öksürürken öksürüğün ardından kustu hocam emedur fitil veriyorum motilium verdi doktor maflor verdi Bir de sarı bir şurup verdi galiba ishal kesici haber rahatsızlığımızı ne olduğunu anlayamadım bir de hocam öyle bir durup bir başlaması beni tedirgin ediyor bu şekilde seyreden kusmalar olabilir mi Bir de gaita testi yaptırmadım teşekkür ederim Allah'a emanet ol
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2018 Saat 03:20
GRIP + Kusma/ishal=  Domuz Gribi…

"...Doktor rotavirüs veya norovirüs olabilir dedi ama onlar da bile olsa dedi antibiyotik vermeyeceğim.."
Guleyim mi, aglayayim mi???
SALAK, hem bunlar icin; virus diyor… Ondan sonra da, "-onlar olsa bile antibiyotik vermeyecegim" diyor..
Ne dediginin farkinda bile degil... 
SAKIN hicbir ilaci kullanmayin. 
Test filan gerekmez.
Bu konu ile ilgili eski mailleri okuyun.  
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evlatkokusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2018 Saat 03:59
Hocam bir yazı dikkatimi çekti  bu hafta size sormuştum öğretmen oglunuzda denge kaybı olabilir demişti sandalyesine otururken üç dört sefer ara ara oldu yere düşüyor belki de dikkati dağılıyor da olabilir hatta kulak kristallerin oynamış olabilir dedi size sormuştum hatirlarsinuh belki buraya nereden geldimbugün kusma ishal ile ilgili yazılarınızı okuyunca bir aile 2 buçuk yaşında bir çocuğu 5 gündür küsüyormus Hatta kan tahlilinde bir şey çıkmamış daha sonra hastaneye kaldırmışlar Allah korusun bebeğin beyninde tümör olduğu tespit edilmiş Hatta sizde demiştiniz kusmadan önce denge kayıpları gibi arazlar olması gerekiyor o ailede olmamıştı benim kafama takılan şu ki hocam Bizimöyle kusma ishal yaşayan bir çocuk değil de yani en son kusma ishalyaşadığımızdaa oğlum bir buçuk yaşındaydı kreşe verdik işte bu sene onun dışında bir buçuk ay önce bir kusma buz oldu gece sabaha kadar belki 20 defa kustu yeşil sarı ne ararsanız sonra ishalle beraber toparladı bir günde bitti Hatta bir şey dokundu demiştiniz dedim gıda dan etkilenmiş de olabilir diy temmuzda dollar kardeşiyle beraber kusma ise ama bu sefer ki kusma beni çok tedirgin ediyor acaba diyorum hani bu öğretmenin dediği denge kaybı gibi bir şey var şimdi bu aile ile ilgili yazıyı da okuyunca da biraz kafama takıldı açıkçası yani bu denge kaybından kasıtları düz yolda yürüyemiyor mu çocuk çok kafama takıldı Hocam saat kaç olmasına rağmen hala uyuyamıyorum yani serum yedik bugün akşam yine kustu öksürdükten sonra kusuyor özellikle yemek yemek istiyor yemeği yiyor ama öyle aşırı kusan bir çocuk değil bir gün kusuyorsa bir gün kusuyor bazen bir günde 2 defa kusuyor Bir de öğretmenin böyle denge kaybı demesi beni çok tedirgin etti hocam ben ne yapacağım Allah korusun inşallah öyle bir şey yoktur Hocam bu denge kaybı olabilmesi için nasıl belirtiler verir Hocam ben bir nöroloji bölümüne falan çocuğu götürürsem yoksa üstünde durmiyommi sevgiler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2018 Saat 19:27
Beyin tumorlerinde:
- Denge kaybi DEVAMLIDIR... Hic duzelme olmaz.
- Cok siddetli, isik cakmasi gibi isik huzmeleri gorulur.. 
Yukarı Dön
bahar1317 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 54
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bahar1317 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2018 Saat 21:37
Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

Beyin tumorlerinde:
Hocam isik cakması gibi ısık huzmelerinden anlatmak istediginiz nedir. Saygilar
Yukarı Dön
bahar1317 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 54
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bahar1317 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2018 Saat 21:38
Orjinalini yazan: bahar1317 bahar1317 Yazdı:

Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

Beyin tumorlerinde:
Hocam isik cakması gibi ısık huzmeleri gorulur den anlatmak istediginiz nedir. Saygilar
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 03:17
Daha nasil anlatayim ki???  Bir daha okuyun, anlarsiniz. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Evlatkokusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2018 Saat 22:17
hocam oğlum genel durumu ile ilgili hem bilgi verecektim hem de bir şey danışacaktım oğlumun kusması dün akşam durdu gibi büyük abdesti de normale döndü ama rengi hala çok açık sarı dün gece öksürük tuttu gece uykusunda kusmuş uyku sırasında dünden beridir kusması Yok kafama takılan bir şey oldu az önce lavaboya gitti gelirken anne benim ayağıma dedi elektrik çarpması oluyor dedi nasıl bir çarpma oğlum anlamadım dedim sanki dedi ayağım elektrik çarpıyor dedi sol ayağından bahsetti daha önce oldu mu hiç böyle bir şey dedim bazen oluyor dedi Bilmiyorum yerde dizlerini büküp oturuyordu belki uyuşma falan da olmuş olabilir sabit oturunca karıncalanma da olmuş olabilir bilmiyorum ama bu neyden kaynaklı olur hocam hiç küçük bir çocuk da böyle bir şey hiç duymadım şimdiye kadar zaten değişik değişik ne varsa hep benim başıma geliyor Allah beterinden korusun da  merak ettiğim için size sorma gereği hissettim hocam tam kan sayımında bu hafta baktırmıştı makatta kan değerleri falan çok iyi kansızlığa falan yok be 12'sine falan de koyunca bakılmış da onda da bir sıkıntı yoktu  şekerin Eba kalmıştı ama bu benim şimdi kafama takıldı bir anda böyle ayağım elektrik çarpılmış gibi oluyor demesi belki de o tarif edemiyor onu da bilmiyorum bunu çocuklar da böyle bir şikayet neden olur hocam önemli bir şey midir
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.