|
Duymama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurogretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2018 Saat 09:37 |
Merhaba hocam, kizim 5 yasinda ana sinifi ogrencisi, ara ara hafif ateşlinezle gecirir. Sizin yontemlerinizle atlatiriz. Ama bu kez, atlattiktan sonra isitmeme sorunu yasadigini fark ettim. Cocuk iylesse de burnundaki sumük koyu kivamli, geceleri tikanirsa uyandirir cekerim, rahat nefes alsin diye. Ama kulak sorununa ne yapayim hocam? Hizki yazdım umarım ifade edebilmisimdir, sevgiler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin DAMLA kullanin. 5 gun kullanin, nasil kullanilacagini COK anlattim, okuyun.
|
|
![]() |
|
nurogretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim 🏵️🏵️🏵️
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|