|
Grip asisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2018 Saat 18:18 |
Merhaba hocam 1 haftadır sadece sizin grip önerilerinizi uyguluyorum havaları (respiro ve ventolin)vermiyorum .ter testi de yaptırdık temiz çıktı(20) genel hali gayet iyi gece öksürüğü hırıltısı hiç Yok ancak gündüz balgamlı öksürüğü var baya kütür kütür özellikle biraz koşturunca ya da soğuk havaya çıkınca oluyor. Burun akıntısı gün içinde çoğu zaman Yok özellikle öksürük sonrası oluyor. Geceleri de hep ağzı açık uyuyor ve genelde horluyor (geniz eti alındı)bu durumlar grip kaynaklı mı ?bu süreç ne kadar devam eder ?öksürüğün balgamlı olması ciğerlerinde sıkıntı olduğunu mu gösterir? Grip aşısı önerir misiniz ?değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119016 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Geniz etini bosuna aldirdiniz.. Kaziklanmissiniz, hicbir faydasini gormeyeceksiniz. 2- Bu yaslarda; HER KIS bu sikayetleri olur. 3-Hepsi; Grip ile alakalidir. Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmedikleri icin, sikinti bundandir.. Uydurduklari diger teshislerle (Astim, Bronsit, Bronsiolit, Zaturre baslangici gibi) caniniza okurlar ve cogunlukla da, boyle cuvallar dolusu ilaclarla sizileri biktirip, ameliyatlara razi ederler. Keske yazilarimi ameliyat oncesi okumus olsa idiniz. 4- Kesinlikle her sene Grip asilarini yaptirin, sizlerde olun..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Ara 2018 Saat 19:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|