|
D vitamini |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
GurbetEkin
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GurbetEkin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: D vitaminiGönderim Zamanı: 24 Ara 2018 Saat 01:15 |
|
Hocam kızım 55 aylık.d.vit -3 damla almıştım kizima. Sonrasında Sizin yazilarinizi okuyarak kızıma d.vit ampul aldım.Eşimin farklı sitelerden d vitaminini araştırıp bunun dozu fazla gelir kireçlenme yapar gibi uyarilarindan sonra sizin geçmişe dönük daha fazla yazınızı okudum. Ve şöyle bi yaziniza denk geldim. Boy ve kilosu, 18 aya uyar. Şu anda Deva İlaç fabrikası satıldığı için, bazı "ucuz" ilaçların yapımı durdu. D-vitamini, konsantre vitamin olduğundan ezbere , görmeden verilemez. Zehirlenme riski olduğundan, ancak doktor takibi ile verilebilir. D-vitamini ihtiyacı bazı çocuklarda az, bazılarında çok olur. Yürümemesi normal, hem yaşı dolayısı ile hem biraz "ağır vasıta" olmasın nedeni ile... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2018 Saat 06:49 |
|
1 yasindan sonra, her sene en az 1 defa verin.. X- veya O- bacak varsa, tahlil yaptirin. Eski maileri okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|