|
Kulak ağrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2018 Saat 10:43 |
Merhaba hocam oğlum(7yaş)geçen hafta Cumartesi gününden beri grip sadece sizin yöntemlerinizi kullanıyorum. Balgamlı öksürük burun akıntısı ve tıkanıklığı devam ediyor.Dün akşam sağ kulağının ağrıdığını ve bulanık duyduğunu söyledi.ateş Yok sabah KBB ye gittik iki kulakta da sıvı birirkimi olduğunu sağda sıvı üzerine iltihap da oturduğunu ağrıların şiddetleneceğini söyledi. Ayrıca burun akıntısı var tamAmen tıkalı çocuk rahat nefes alamadığı için kulağa vuruyor dedi. Şuan akıntıdan geniz görünmüyor önce tedavi edelim bakalım haftaya ona göre dedi. Alerjiden burun eti şiştiği için nefes alamıyor olabilir ve akıntısı olabilir ya da geniz eti büyümüş olabilir dedi. Macrol iliadin burun sipreyi otipax damla (sadece ağrı olduğunda)sinüs yıkama ve i buramin cold verdi. Hocam ben tabi ki bunları kullanmak istemiyorum değerli tavsiyelerinizi bekliyorum (zaten sadece 3 hafta önce macrol kullanmıştık boğmacadan dolayı) Biz en sonuncu bir yıl önce olmak üzere 3 kez kulakta sıvı birikiminden dolayı (ilki geniz eti alınmadan önce bu arada geniz eti Ocak 2016 da alındı)2 şer kutu antibiyotik ve yanında çiğneme tableti kullanarak tedavi olmuştuk tüpe gerek kalmadı demişlerdi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118797 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bogmaca; hicbir Antibiyotikten etkilenmez!!! Yoksa, siz inandiniz mi o "Bogmaca" teshisine??? Sizin Cocugunuz, Ilk asilarini olmadimi??? Ben HAYATIM BOYUNCA, 1 tane bile Bogmaca gormedim.. BU SALAK, neyin kafasini yasiyor?? NE icmis??? 2- Basiniza gelenlerin taami, kullandiginiz ilaclar yuzunden.. 3- Hic dikkatinizi cekmedimi??? Sizin oglunuza; 7 sene boyunca, hic GRIP teshis edildimi??? Yazilarimi okuyun, Bilhassa; "Sahtekarligin 3 Safhasi" ni iyi ogrenin..
|
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
hocam peki kulakla ilgili soruna (sıvı ve iltihap varmış)Öneriniz nedir verilen ilaçlardan (macrol iburamin dolven iliadin ve sinüs yıkama) dan sadece dolven sinüs yıkama ve iliadin sprey kullandım yeterli mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118797 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" (sıvı ve iltihap varmış) " Bunu; bir hastalik bulamadiklari HER HASTAYA soyluyorlar.. Salak olduklari icin, o guduk akillari ile cocuk kandiriyorlar sanki!!! Sivi veya iltihap olsa, cocuk kulak agrisindan; yeri-gogu yikardi.. Eski maileri okuyun, bu salakligin ne kadar sik uygulandigini gorursunuz. Sakin hicbir dediklerine inanmayin, verdikleri hicbir ilaci kullanmayin.. AGRI olursa da, sadece Iliadin damla kullanin.. (Spreyler ise yaramaz) Bu konuyu cok iyi okuyup, ogrenin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Ara 2018 Saat 01:05 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam kulak ağrısı ve ateş Yok şuan sadece Pazar akşamı ağrıyor demişti. iliadin kullanayım mı yine.bir de 10 gündür burun akıntısı bitmedi gün içinde bazen hiç akmıyor bazen de. Baya çok akıyor ama hep tıkalı gibi genizden konuşuyor acaba alerjik bir durum olabilir mi. (Kanda ve deride 1 yıl önce bakılmış çıkmamıştı)15 Aralık’ta grip başladığından beri ballı limon veriyorum hergün devam edeyim mi yatmadan önce nazal sinüs yıkama yapalım mı şimdiden teşekkür ederim değerli cevabınız için
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak agrisindan sikayeti oldugunda, Iliadin damla baslayin ve agri ILK gun gecerse; 3 gun, yoksa 5 gun kullanin. Turk doktorlarinin "allerji" sacmaliklarina inanmayin.. Onlar her hastaliga; allerji derler. Bir de o "testlere" para mi verdiniz?? Resmen kaziklandiniz. Grip de ne yapilacagini eski maillerden okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|