|
kendim için özel soru.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2018 Saat 20:21 |
hocam özel sorular bölümüne yazamayı denedim ama sanırım kabul edilmiyor..siz cevap verdikten sonra hemen sileceğim sorumu. teşekkür ederim..hocam 43 yaşında 1,60 boy ve 46 kiloda bir bayanım. 5,5 yaşında bir kızım var. 2 sene önce boşandım ..o sebeple cinsel birlikteliğim yok..hocam 2 gündür klitoriste sızı var.. özellikle idarar yaptıktan 5 dakika sonra sızı başlıyor... gün içinde kayboluyor, geri geliyor. idrar yaparken yanma ya da sık tuvalete çıkma yok. ama orada bir hassasiyet var. hocam doktora gitmeli miyim sizce..gitsem hangi branş ilgilenecek. neden olduğu hakkında bir bilgim yok. iye değildir inşallah..çünkü antibiyotiklere karşı alerjim var malesef :( sizce ne yapmalıyım hocam..kafayı da taktım .. idrar tahlili yaptırayım mı hocam
Düzenleyen leyli - 27 Ara 2018 Saat 20:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabunlu sicak su kuvetine oturun ve Cranberry yemisinden, hergun 1 corba ksigi miktarini yiyin.
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam özür dilerim..ben sızlama var dedim ama, sızı yanma da diyebilirim..bilmiyorum fark eder mi.. ilk kez başıma geliyor hocam.. yanma/sızı... ikisi farklı mıdır...Hocam idrar yolu iltihabı olabilir mi... özellikle idrardan sonra yanma/sızı olması iye yi düşündürrtü bana ama ..inşallah değildir
Düzenleyen leyli - 27 Ara 2018 Saat 23:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
IYE olsa, Idrar yaparken, agri/sizi artar.. VE bu yuzden, IYE olanlar kesik-kesik Idrar yaparlar.. Bir sekilde tahris(dar kot pantolon???) olabilir. Degil diyorsaniz: Bir "Tam Idrar Tahlili" yaptirip bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SONUÇ REFERANS DEĞERLERİ görünüm berrak renk sarı dansite 1,010 1,01 - 1,03 ph 7 4,8 - 7,4 protein negatif glukoz negatif keton negatif bilirubin negatif ürobilinojen normal nitrit negatif mikroskobi her alanda 2-3 lökosit 2-3 epitel görüldü eritrosit negatif lökosit negatif hocam sonuçları yazdım.. bir de cranberry den ancak kurutulmuşu buldum. tazesi var mı bilmiyorum. hiç böyle bir meyve burda görmedim ve yemedim hocam. sanırım kurutulmuşunun da faydası olur. Hocam türkiye de bu meyvenin adı nedir .... çok teşekkür ederim..sağ olun hocam..
Düzenleyen leyli - 28 Ara 2018 Saat 13:43 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
IYE yok!! Cranberry, Turkiye'de sadece Kurusu var.. Tazesi zaten, igrenc bir sey, yenilir-yutulur bir "zikkim" degil.. IYE'den Suphelendiginizde, yiyebilirsiniz. Turkiye'de yetismiyor.. Turkiye'de; bilemedikleri , yeni herbir seye, aptal aptal isimler takarlar, Rhinovirusa; "Gergedan virusu" dedikleri gibi, bu yemise de; yok;"Yaban Mersini" yok bilmem ne, isimler takarlar, onlara bosverin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|