Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Diş agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Diş agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eceyuksel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 166
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceyuksel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Diş agrisi
    Gönderim Zamanı: 31 Ara 2018 Saat 23:15
Doktor bey bu sefer sorum kendimle ilgili .Bir aydır diş ağrısı çekiyorum . Antibiyotik verdiler kullandım bitti .tekrar gittim gene antibiyotik verdi. Antibiyotik bende aşırı ishal ve kusma yapıyor. Kullanmam gerekli mi bu şekilde üst uste. Şimdiden tesekkur ediyorum .Mutlu yıllar .

Düzenleyen Eceyuksel - 31 Ara 2018 Saat 23:17
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118945
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2019 Saat 02:44
Abse yapmadigi surece, Dis agrilarina, Antibiyotik verilmez.. 
Agriyan disin Rontgeni cekildimi?  Cekilmedi ise, baska bir dis doktoruna gidin. 
Sadece gidene kadar, agriyan dise,  bir "kulak cubugu" ile; Disinol sol. surun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Oca 2019 Saat 02:45
Yukarı Dön
Eceyuksel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 166
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eceyuksel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2019 Saat 12:24
Geçen hafta perşembe günü gittiğim Dr rontrön çekti üst yirmilik diş gitmiş bunu alalım bı ara dedi. Zaten ona gittiğimde Sef500 mg kullandigimi belirttim .Dün çok sizlamaya başladı gittiğim Dr izinli olunca başka Dr bakti ne röntgen çekti nede muayene etti zaten klindan 150 mg verdi. Kullandim antibiyotik dememe rağmen bunu da kullan sef500 ne etki edecek dedi .aldım ağrım çok oldu fakat kullanmayi düşünmüyorum .Yardıminiz için teşekkür ediyorum .
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.