|
bogaz agrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melek4242 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2017 Konum: karatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2019 Saat 17:33 |
Merhaba Kadir Bey,36 yasındayım 20 gundur gribim.2 yıldır sizi takip ediyorum grip için bütün söylediklerinizi uyguluyorum.Üsüme,halsizlik,
eklemlerde agrı,aşırı derecede boğaz ağrısı,sızıntı seklinde seyrek burun akması vardı.Bogaz ağrısı hariç diğerleri geçti.Bal limon yiyorum, geceleri camı açıp havayı boğazıma çekiyorum,bol su içiyorum geçmiyor.3 gündür farex boğaz sperini kullandım,bugün gargara kullandım yıne geçmiyor.Geceleri boğaz acısından uyuyamıyorum,yutkunamıyorum, yutkunurken çatallanma oluyor.Boğazımda şişkinlik yok.Bundan sonra ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? |
|
![]() |
|
melek4242 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2017 Konum: karatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca kalorifer peteklerinin üzerine ıslak havlu koyuyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyorsunuz... Griplerin; belli sureleri vardir, ne yaparsaniz yapin, kisaltamazsiniz. Grip ile ilgili yazilarimi okuyun.. Kaloriferi paslandiracaksiniz!!! Kaloriferin onune bir iskemle koyun, havlu onun ustunde dursun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|