|
Ateş grip kulak agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2019 Saat 06:46 |
merhabalar hocam kızım 2 yaşında 13 kilo 10 gündür gribi soracağım Bir defa kusma 4 gün günde 1 defa olmakla beraber çok kötü kokulu sıvı sulu kaka yanında gribinde eksik eşlik etti iki üç günde hafif ateşi vardı az önce uykusundan uyandı fena bir ağlama kulağına dokunuyor 50 ettirmiyor bize iliadinn Damla başladım hemen dolven verdim hocam ağrısı olduğu için bu öksürük zaten hiç geçmedi hocam 10 gündür yoğun kıvamlı olmaya başladı burun akıntısı yeşile döndü su gibi akıyordu o da durdu yeşile döndü hatta gece uykusunda yattığında hiç nefes alamıyordu bayağı doluydu sinüslerin ama Ateş yapmamıştı 10 gün öncedomuz gribi demiştiniz Hocam daha onu atlatamadan doğru düzgün üstüne bir de kulak ağrısı grip ile birlikte ne kullanmam öğrendin önerirsiniz baca ağzı kokuyor dibinde pas yok sadece Ateş ve ağız kokusu var kötü bir koku Allah'a emanet olun sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni bir Grip basliyor olabilir.. akintiyi bakin.. Su gibi ise, yeni Grip basliyordur. Bally kivaminda, sari-yesil ise, eski gribin sonuna yaklastiniz demektir. Griple ilgili yazilari iyi okuyun.
|
|
![]() |
|
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Hocam öksürüğü geçmişti neredeyse Hani günde birkaç sefer oluyordu şimdi aşırı derecede 56 saniyede bir kuru kuru öksürüyorh balgam it çıkartamıyor Hocam dün gece ateşlenmişti bu saate kadar ateşi olmadıbal limon veriyorum ama öksürük beni korkutuyor hocam yani ben size sormaktan bıktım siz bana cevap vermekten bıktınız ama hocam yani bazılarına göre evhamlı da göründüm artık ama ben ne yapacağımı bilmiyorum inan ki başıboş bırakılan bir anne asla değilim kreşe giden abimiz var o en ufak bir şeyden hasta oluyor buna getiriyor bu kolay toparlanamıyor şu an bildiğiniz astım krizi gibi dün gece inanın nefes alıyor burnundan düdük sesi geliyor kızıma bildiğiniz düdük sesi geliyor ıslık sesi burunlu kapatıyorum ağzından da böyle hafif böyle sesler geliyor öğlenleyin de oyun oynarken bebeklerin saçını almış Kendi tokalarından takmış tokaları topladım hepsi eşleşti bir tanesini bulamadım içime şüphesi düştü 2 santim çapında 1 santim genişliğinde altı Demir kargaz gibi böyle arkadan açılantokanın teki yok ama onu yerde bulmadım kutusunun içindeyken baktım tekini bulamadım ondan beridir de aşırı öksürüyor bilmiyorum tesadüf mü Allah korusun nefesine kaç saol aşırı öksürüyor olurdu Ben ise derdim o zaman öksürüğü yoktu akşam oldu bu öksürük hoca N1 öksürme N1 öğürme hiçbir şey yaşamadı akşam olunca bu sefer içime şüphe düştü acaba onu yutmuş olabilir mi diye hatta onu Özel derste sormuştum hoca ama cevap gelmemişti İnşallah bizim öksürüğünüz birime bağlıdır hoca yemek borusuna gitse büyük abdestle atar Allah'ın izniyle inşallah sizin yazılarınız land okuduğum kadarıylatokgaz çıkarabiliyor büyük abdestini yapabiliyor sıkıntısı yok Benim korkum nefesine kaçırması da mı olacak o kadarcık bir parça nefes borusuna kaçtı Allah korusun çocuk bog olur herhalde Çünkü siz diyorsunuz pirinç tanesini yarısı kadar bile bir parça kaçsa ciğer büyük tepki verir diye öyle hiç öksürük öksürük hiçbir şey olmadı akşam sadece öksürüğü çok kötü bir şekilde başladı hapşırık burun akıntısı öksürük biricny başlayacağım hocam üç dört gün
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Hocam kızım sabahtan beri bu 4. Oluyor öyle böyle balgamlı kusuyor sarı öyle fışkırır tarzda değil örtü geliyor örtü ile beraber balgamlı kusuyor bu 5-20 gün önce günde 1 defa kustu 4 gün kötü kokulu ishal yaptı ama günde üç dört sefer de ishal değildi sadece bir veya iki defa yapıyordu günde sıvı halde ve çok kötü kokulu o geçti gitti dedik şimdi bu kusması bu acaba o Kuru öksürüğe bağlı mı bir kusma hocam yoksa ishal kusma mı Ben bunu nasıl anlayacağım hocam kafayı yiyeceğim iyice Allah aşkına bana bir akıl verin hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Hocam aile hekimine götürdüm kızım az önce ciğerlerin dinleti hiçbir şey yok dedi grip geçiriyor dedi hiç ilaç vermedi kusması var aynı zamanda kusması ne yese kusuyor hocam karnı ağrıyor kusuyor büyütme midesi bulanıyor emedur fitil başladım hocam Çünkü aşırı kusması var sabahtan beri yedi 8 defa iyi buldu şimdilik ne önerirsiniz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip yaninda Kusma olmasi: Domuz gribini isaret eder.. Eski maileri okuyun..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Hocam bu tek başına kusma değil ishalde başladı Benim anlamadığım biz ayın 24'ünde acile gittik günde 1 defa kustum 4 gün ishal yaptı o da sadece büyük abdesti geldiğinde çok kötü kkokulu cıvık su gibi Hatta ben de Souza man sormuştum hocam böcek ilacı gibi bir şeyden şüphelenmiştim de bir sürü tahliller yapıldı Neyse bir hafta gittik geldik bana kızmıştın zaten niye çocuğu götürüyorsun diye Yok yere çocuğun üstünden 13 gün geçiyor tekrar kusma ve ishal ama bu sefer günde kusması 8 defa he buldum ardından 3 defa sulu kaka yaptı ve hala da 15 20 gündür gribi devam et yani biz gribi tekrarlamıyor hocam gribin üstüne bunlar oluyor şimdi benim kafam karıştı Bu çocuk diyelim şimdi domuz gribi geçiriyor 15 gün önce başımıza gelen neydi hocam İstanbul'da feci bir salgın var zaten o zaman abisi de 20 gün önce ishal kusma olmuştu aynı onun gibi seyretti hafif atlattı grip ile beraber de o da çok az kustu çok az ishal yaptı abi kardeşi de aynı öyle oldu ona yoğurdum diyelim 15 gün sonra tekrar ishal kusma sen kafayı yiyeceğim hocam artık yani bir aileden böyle oluyor yoksa bu tek ben de mi oluyor doktora götürmek istemiyorum tamam gün önce çocuğu delik deşik ettiler annemi oldu çocuk lkan aldırmaktan Bu 15 gün ara ile başımıza gelen olay hakkında ne düşünüyorsunuz hocam ishal kusma böyle farklı virüslerle tekrarlayabilir mi sevgiler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tekrarliyabilir. Simdiki belediyeler, cok dindarlar ya!! Abdest alinacak su, Klorlanmaz diye Klorlama islemi yapilmiyorsa, daha cok ishal olursunuz.. NOT: Mekke'de Zemzem suyu bile klorlaniyor!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|