|
5 aylik bebek yuksek ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
feylesof_sule ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nis 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı feylesof_sule
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 20:59 |
Hocam merhabalar..
Bebegimiz 5 aylik 8 kg civari,yillardir sizi takip edip sorulara veridiginiz cevaplari dikkatle okuyorum,ilk cocugumda sizden cok faydalandim sagolun.Nitekim bebegimin abisi bogaz agrisi yuksek ates ve oksuruk tablosundan olusan bir hastalik donemini sayenizde ilacsiz atlattik.Sanirim ondan kardesine de bulasmis olacak ki oncelikle hafif oksuruk ve cigerden gelen bir islik sesiyle basladi nefes verirken.Bikac gun icinde hafif bir burun akintisi takip etti ates 38 i gecmiyodu.Yalniz bugun atesi yukselmeye ve rahatsizlanmaya basladi surekli kucakta ve uyku halinde durmak istiyo,halsiz.Oksuruk ve burun akintisi var,nefesini dun gece saydigimda yuksek degildi ama bugun atesten dolayi sanirim tam emi degilim 60 i buluyo daha da hizlandi.Sizin bikac cevabinizda atesin yukselmesi ve rahatsiz olmasi halinde oksurugun onemli olabilecegini okudum.Ama hastaneye goturup tahlil yaptirmakta istemedim siz demeden cunku malum dogru duzgun kan alamiyorlar bebekten delik desik ediyorlar her yerini.Sizce bu sartlarda ciddi bir durum olabilir mi yoksa beklemeye ve anlattiklarinizi uygulamaya devam mi? Ates normal seyrinde giderken boyle yukselmesi ve genel durumunun bozulmasi canimi sıktı acikcasi size danismadan bisey yapmak istemedim
|
|
![]() |
|
feylesof_sule ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Nis 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı feylesof_sule
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada soylemeyi unutmusum agizda koku ve gorebildigim kadariyla agizda pas lekesi yok hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Meme emebiliyor ise, ciddi bir hastaligi yok demektir.. Sadece, benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı feylesof_sule
Hocam atesi yukseldiginden beri memeyi de ememiyor ancak bikac denemede tutturabilirsem
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı feylesof_sule
Hocam ates isini yapsin diye surup vererek dusurmuyorum,ilik banyo sonrasi biraz dusunce memeyi alabildi ve nefes alimi 50 lerde suan.Onemli bir durum olup olmadigini gozlemenin baska yolu var midir acaba hocam
Bide zaturre durumunda burunda akinti olmaz diye biliyorum dogru mudur? Düzenleyen feylesof_sule - 09 Oca 2019 Saat 05:05 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı feylesof_sule
Hocam tekrar merhabalar
5 aylik kizimizin atesi sabaha karsi mudahalesiz kendiliginden dusmeye basladi ve daha rahat emebiliyor.Sanirim onemli bir durumda ateste dusme olmazdi degil mi? Ikinci sorum da bu sefer abisinde kulak agrisi basladi 4 yasinda ve hemen iliadin damlaya basladik,arada agrilar devam ediyo.Benim sorum olaki bir kulak zari delinmesi durumunda agri ve ates olsa da sadece iliadine devam etsek ve bactrim vermesek bir sakincasi olur mu?bazi cevaplarda buna benzer bisey okumustum yanilmiyorsam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski cevaplarimi okuyun..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı feylesof_sule
Hocam kizimla ilgili tekrar sormak istiyorum size yanitiniz benim icin cok onemli tum eski maillerinizi okudum neredeyse.Kafamdaki soru bronsoilitle zaturre arasindaki en belirgin ozellik nedir,wbc degeri disinda biz aradaki farki nasil anlariz? Cunku ozellikle geceleri yuksek ates oluyo ve genel olarak halsizlik,beslenmeyi reddetme,hizli nefes alip verme gibi(dakikada 60 i buluyo) her turlu ibare var.Burun akintisi zaturre de olur mu olmaz mi hocam lutfen bu cevap benim icin cok onemli hastaneye gitmek dahi istemiyorum basima gelecekleri bildigimden,asla bir kan sayimiyla birakmazlar asla..
Düzenleyen feylesof_sule - 10 Oca 2019 Saat 07:08 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|