Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulaktan kan gelmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulaktan kan gelmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Figen GÜLEN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Figen GÜLEN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulaktan kan gelmesi
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2019 Saat 15:36
Merhaba hocam, 15 aylık oglumun yaklaşık 2 hafta boyunca burun akıntısı vardı. Sonra kulağı ağrımaya başladı. İlladin damla ve bactrim kullanıyoruz.  Ağrısı çok olursa calpol yada dolven veriyorum. Az önce kulağından kan geldi neden olabilir. Hemen dr.a gidicez sizin de cevabınızı bekliyorum. Çünkü burdaki dr.lara hiç guvenim kalmadı diyebilirim. onun için sizin cevabımız çok önemli.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119034
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2019 Saat 19:34
Bosuna gitmeyin, Iliadin TEKRAR, 5 gun kulanin.. Anlattigim gibi kullaniyorsunuz degilmi??
Bactrim'e de devam edin. En az 5 gun daha alsin. 
Doktora gitti iseniz, SAKIN hicbir dediklerine inanmayin, 

Yukarı Dön
Figen GÜLEN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Figen GÜLEN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2019 Saat 21:59
Dr.a gittik hocam. Orta kulak iltihabindan dolayı bu tür kanamalar olabilir dedi. Antibiyotik verecekti ben kullanmaya başladım deyince ne kullanıyorsun dedi. Bactrim dedim. O biraz ağır bi ilaç alerji döküntü yapabiliyor onun için pek vermez dr.lar dedi. Ama iyi bi ilaçtır kullanmaya devam edin. kanama devam ederse 1 hafta sonra yine gel.devam etmezse 1 ay sonra tekrar görüşelim sıvı kalmış mı bakalım dedi. Dr.  İlladin de önerdi.  illadin sizin dediğiniz şekilde sabah akşam her burun deliğine 2 damla veriyoruz.  verdiğimiz tarafa doğru 1-2 dk. Yatırıp bekletiyoruz. Küçük olduğu için biraz zor oluyor artık olduğu kadar yapıyoruz. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119034
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2019 Saat 22:52
Bactrim icin; " o biraz agir ilac" diyen soytariyi da ilk goruyorum.. 
Sirf UCUZ ilac diye, nasil camur atacaklarini bilemiyorlar.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.