|
Zature |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toprak1 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Oca 2019 Saat 09:07 |
Hocam sağlıkla ilgili bir grup var. Herkes zature hemde ateşsiz. Ben ateşsiz zature olmaz dedim. Kandiriliyorsunuz. Inanmadilar. Bir kezde size sorayim. Ateşsiz zature nasıl olur.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 seneyi geckin anlatiyorum... Turkiye'nin KERIZ cocuk doktorlari eskiden her oksurene:Astim derlerdi benim onca hakaretlerimden sonra, dilleri bir yerlerine girince, simdi de her Gripliye Zaturre diyorlar.. Siz hic bu SAHTEKARLARIN, Grip teshis ettiklerini duydunuz veya gordunuz mu?? Bunlar bildigin salak!! Isin kotusu, bu kaziklari yiyen aileler de, bir memnun, bir memnun ki, sormayin gitsin!! Boyle basa, boyle tarak…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|