|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Oca 2019 Saat 18:25 |
Hocam oğlum 3.640gr 49 cm olarak doğdu ilk 6 ay sadece anne sütüyle beslendi 24 ay anne sütü aldı toplam ek gıdaya geçtiğimiz, dönemde uzun bir süre kabizlikla uğraştık gliserin li fitil kullandım zaman zaman şimdi 31 aylık kilosu 17 boyu 98 cm normalde hergun kaka yapıyordu birgün çok az yapmış ceviz gibi bişey ertesi gün sürekli ıkindi yapamadığını görünce fitil koydum zar zor yaptı bugün gene ikiniyor ama yapamıyor sanırım kalın kaka yapıyor yani top top değil ama kalın çok zorluyor kendini ama yapamıyor hani üç dört gün yapmayıp zorlansa anlicam dün yaptı bugün yine yapamıyor açıyor diye ağlıyor bazen sütüne şeker atarım bal koyarım hergun yumurta ceviz peynir yoğurt çorba portakal suyu sıkarım az beslendiğini düşünmüyorum çok mu besliyorum acaba böyle oluyor 600ml sut içer hergun daha ne yapayım hocam niye zor yapiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiri kilolu… Kabizlikla ilgili eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|