|
Flixotide nebul |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
balim86 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2019 Saat 19:54 |
Doktor 10 aylık kızıma astım atağı geçiriyor dedi 4 saatte bir ventolin nebul sabah akşam flixotide nebul ve 4 günde bir iğne verdi öksürük geçti ama doktor 1 ay boyunca sabah akşam flixotide nebule devam dedi daha sonra günde bire düşürürüz dedi
Acaba bu flixotide nebulu neden kullanmaya devam ediyoruz bıraksak bişey olur mu Diyeceksiniz ki yazılanları okuyun okudum fakat bu nebulu neden kullandırmaya devam ediyor yazarsanız çok sevinirim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
YUH!!!! 10 aylik cocukta; Astim atagi!!! Kasten, Flixotide veriyorki, (kortizon oldugundan) vucut; virusu yok edemesin, ve SIZ HER FLIXOTIDE'I KESTIGINIZDE, TEKRAR HASTA OLSUN... Kasten 1 ay diyor ki, "ucretsiz kontrol suresi" gecmis olsun!! Ne ignesi?? Sakin o sahtekara kanip, igne filan yaptirmayin.. Belli ki cocuk Grip!! |
|
![]() |
|
balim86 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu durumda flixotideyi keselim mi bi sıkıntı olur mu kestiğimiz zaman hasta olacak diyorsunuz ne yapalım lütfen yardım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118957 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiki de keseceksiniz.. Sahtekarlgin 3 Safhasi yazilarimi okumadinizmi???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|