|
Tekrarlayan gastrit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2019 Saat 22:20 |
Hocam merhaba
Bana 2 yıl evvel endoskopi yapılarak gastrit teshisi kondu. Tedavi oldum 1.5 yıldır rahattım fakat birkac aydır yine ağrılarım olmaya, günlük yaşantıma etki etmeye başladı. Sizin tavsiyenizle famodin aldım. Fakat birseyi sormayı unutmuşum. Eczaci ac almamı önerdi fakat ac iken levotiron alıyorum. Bu durumda famodini ne zaman almalıyım ve ne kadar süre kullanırsam, en azından yemek yiyebilecek kadar toparlar beni bu ilaç. Şimdiden teşekkür ediyor, ellerinizden öpüyorum
|
|
![]() |
|
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de famodin ve lansor, pantpas gibi ilaçlar aynı ilaçlar mı? Ben ağrı olduğunda çok zor durumda kalıyorum, uzun vadede degilde anlık beni rahatlatmasi gerek aldığım ilacı. Ağrım olduğunda hangi ilacı kullanayım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Famodin'i aksam, yatmadan once alin.. Ac-tok farketmez.. Famodin, digerlerine oranla, cok daha ucuz ve ayni etkidedir. Bu ilac, oyle; "agri kesici" gibi alinmaz..Agri oldugunda, 1-2 ay, kur seklinde almaniz gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|