Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hastalık sonrası hijyen
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hastalık sonrası hijyen

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
akasya2213 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 356
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akasya2213 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hastalık sonrası hijyen
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2019 Saat 11:17
Hocam merhaba
Tonsilit, beta vb. hastalıklardan sonra oğlumun diş fırçasını yenisi ile değiştiriyorum. Fakat elektirikli fırça başlıkları biraz pahalı olduğu için onları değiştirmek yerine dezenfekte etmem gerekiyor. Bu işlemi nasıl yapmalıyım? 10 dakika sirkede, 10 dakika karbonatlı suda bekletmek yeterli mi? Başka yapmam gereken birsey var mı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2019 Saat 19:46
Ne DEGISTIRMESI????  Ne DEZENFEKSIYONU???  Ne "sirkesi"???  Ne "karbonati??" Bari havlularini da
 degistirin!!!!  Yikarsiniz, olur biter!! 
1- Dis macunu etkisi ile, zaten mikroplarin cogu yok olur.. 
2- Cocuk zaten o "mikrobu" gecirmis, BAGISIKLIK KAZANMIS.... Aynisini tekrar nasil alacak?? 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Şub 2019 Saat 19:49
Yukarı Dön
akasya2213 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 356
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı akasya2213 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2019 Saat 23:17
Aaa çok şaşkınım hocam doktorumuz dedi, hatta günlük olarak nevresim degisek de dedi. Ben de vicdan yapıyordum günlük degistiremedigim icin. Dun nasıl uğraştım bilseniz. Diş firmalarını önce sirkeli su ardından karbonat vs. vs. Cok teşekkür ederim. Öğreneceğimiz cok sey var sizden Allah ömür versin.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2019 Saat 00:26
10 seneden beri ben ne ANLATIYORUM.... 
Turk cocuk doktorlarinda; ilim olmadigindan, boyle "safsata" satarlar.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.