|
Bas agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2019 Saat 14:47 |
Hocam kolay gelsin 4 bucuk yasindaki oglum sabah basim agriyor dedi iki gundur diyordu.Bugun okula yolladim okulda öğretmeni aradi basim agriyor diye ağlamış.Almaya gittim geldiğimde agzi cok fena kokuyordu dilide fotosunu yolladigim sekilde.Atesi 37 civarinda cok degil.Dildeki pas olayini tam anlayamadigim icin soruyorum bu durumda antibiyotik gerekir mi
![]() |
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdide karnim agriyor diye agliyor hocam nr yapacam sasirdim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bogazi temiz.. Muhtemelen arkadan, kusma veya ishal gelecek, sakin ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
Hocam arkadan kusma ve ishal gelmedi yanliz karin agrisi ve bas agrisi devam ediyor birde ustune ates eklendi 39.5 burnuda tikali grip icin illa burnunun akmasi mi gerekli?Hastaligi tam olarak ne olabilir?saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burun akintisi SART degildir.. Zaten burun tikanikligini da; burun icindeki ODEM yapar.. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|