|
kuduracı göğüs |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2019 Saat 12:06 |
Hocam bu kez 11 aylık oğlum için yazıyorum.bebeğimin doğuştan gögsü biraz içe çökük.internetten araştırdım.kunduracı göğüs diye geçiyormuş sanırım ve sağlığa olumsuz bir etkisi yokmuş.sadece estetik acıdan ergenlik döneminde vs rahatsızlık duyabilecegi vs. yazıyor.doğru mudur hocam.herhangi bişey yapmamıza gerek var mı.bunla ilgili herhangi bir sıkıntı yasamadık.düzeltmek için ameliyat falan yapıyorlarmıs böyle birseye gerek var mı.
geceleri cok dönüyor sürekli dönerek uyuyor huzursuz gibi cok uyanıyor.bunla alakası yoktur dimi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kunduraci gogusu, sagliga bir zarar vermez.. Estetik yonden ameliyatina gelince; gogus kafesini kesip cikariyorlar ve ters olarak yerine koyuyorlar. Simdiki gorunumu mu tercih edersiniz, yoksa, ameliyatin butun goguste birakacagi izlerimi??
|
|
![]() |
|
Gmzblt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilmiyordum oyle oldugunu hocam.tabiki gerek yok ameliyata.cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|