|
Solunum sıkıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2019 Saat 01:00 |
İyi akşamlar hocam daha önce size astım balgamlı öksürük kulak sıkıntıları ile ilgili yazdım ve cevaplarınızdan çok faydalandım. Bir ay önce kriptik tonsilit nedeniyle 1 hafta antibiyotik kullandık . Antibiyotik kesildikten 5 gün sonra yeniledi bademcikler şiş ve beyaz noktalar dolu Ateş olmadığı için doktora gitmedim ancak 20 gündür geçmedi sesi değişti boğuk boğuk Boğaz’ı dolu gibi çıkıyor . Bir de uyurken çok horluyor ve sürekli burun kanatlarını açarak hızlı nefes alıp veriyor dişlerini de gıcırdatıyor ve ağzı alıyor zaten hep ağzı açık uyuyor. Arada balgamlı öksürük de var . Acaba bu durum ona zarar verir mi ne yapmam gerekir sadece size güveniyorum
Oğlum 2 yıldır astım tedavisi alıyordu sizin maillerinizi okuduktan sonra 15 Aralık’tan bu yana havaları kestim asla vermedim .3 yıl önce geniz etini aldırdıpımızdan Bu yana ilk defa bir ay önce kriptik tonsilit oldu. Bademcikleri iri olmasına rağmen 3 yıldır hiç Boğaz enfeksiyon u olmamıştı. Hep balgamlı öksürük ve burun tıkanıklığı oluyordu. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bademcik veya Geniz eti ameliyatlarinin, hasta olup-olmama uzerine en ufak bir etkileri yoktur. Geniz eti ve bademcikler, HASTALIK YAPMIYOR!!! BAKTERILER yapiyor.. Bakterilerin de, geniz eti veya bademciklerin olup olmamasi umurlarinda degildir, gene hastalik yaparlar. Hele bu ajan, Bakteri degilde, VIRUS ise, hic bir etkisi yoktur. Bademciklerin IRI olmasi da, hastalik yapici bir etken degildir.. Bunlarin tamami KBB cilerin uydurmalaridir. Hele bir de, "Bademcikler Kalp Romatizmasi yapar" diyen SALAKLAR vardir, onlar tam numunelik sahtekarlardir. Tarif ettiginiz arazlarin tamami, daima, viruslarla olur.. Ama Turk doktorlari asla Grip teshis etmediklerinden, Turk cocuklari Maalesef, her ateslendiklerinde antibiyotik kullanirlar ve bu sebeple de, bagisikliklari asla gelisemez, devamli doktorlara tasinirlar.. |
|
![]() |
|
anneoluncx ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2018 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Hocam teşekkür ederim ateşi hiç olmadı zaten burun tıkanıklığı falan da Yok grip için anlattığınız uygulamalara yapmalımıyım yine de
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip arazlari OLURSA... Yoksa, zaten bir seyi yok demektir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Hocam iyi günler Ocak ayında oğlumun D vitamini düşük çıktığı için 1 ay ara işe 2 ampul devit 3 vermiştim Nisa’nda tekrar baktırıp yazmamı istemiştiniz . Bu gün tahlil yaptırdık aile hekimine.sonuç;vitD25-OH : (H) 56,75ug/L referans aralığı :6.6-50
İyi mi hocam teşekkür ederim şimdiden |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
50-100ng/ml sinirlari iyi sayilir.. Daha hala, D vitaminin, normal sinirlarini ogrenemediler.. Kendilerinin eski PUSTLUKLARI ortaya cikmasin diye, boyle yavas yavas, ust sinir "Referansini", 30'dan 50'ye yukseltmisler.. Boyle boyle ogrenecekler.. Bundan sonra, her sene 1 ampul Dvit3 icirin.. Gordugunuz gibi, 2 ampul ictigi halde, ne zehirlenme oldu ne baska bir sey oldu. Dunya'da, Turk cocuk doktorlari kadar hem cahil, hem assagilik yalanci doktorlar bulamazsiniz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anneoluncx
Çok teşekkür ederim hocam hangi ayda içirmeliyim peki
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Belli bir gun (dogum gunu, yilbasi gibi) secin ve o gun icirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|