|
Ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mihrimahmetehan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mihrimahmetehan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2019 Saat 00:11 |
Hocam merhabalar..üç yaşında bir kızım var..bir yaşındayken ürekli akşamları havlar tarzda öksürük,boğaz kızarıklığı,ses kısıklığı yüksek ateş olurdu...Dr krup dedi...hava veriyorlardı...bazen nefes alimiyacak duruma geliyordu .iğne yaptılar..öyle rahatlardi..takip ettim sigara dumanı,toz bu tür şeylerde daha çok oluyor..Dr alerjik dedi .hiç burnu akmaz..ne zaman hasta olsa tablo bu şekil..yaklaşık iki senedir burnu tıkanır gibi olduğunu farkedince bal,limon,soğan suyu veriyorum beş gün düzenli geçiyordu..hiç öyle ağırlaşmadi.son olarak üç aydır aralıklarla ateşi çıkıyor verince geçiyor..ama onbeş gündür baya ateşi artı
Öksürük de başladı gece..hicbirsey yemiyor.bogazi kırmızı..sesi kısıldi.bu aksamda kustu..çok halsiz..sizce ne yapmalıyım..hiç ilaç vs kullanmadım..
|
|
![]() |
|
Mihrimahmetehan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mihrimahmetehan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mihrimahmetehan
Hocam bu arada çok sordum ama size güveniyorum yanlış yapmak istemiyorum..birkaç gün önce bir yaşında oğlumda ateş,mide bulantısı, iştahsızlık var demiştim.gozleri sismisti,yeşil akıntı geliyordu.dr kulakta sıvı var demiş iki sis zimaks 50mg kullanmıştım.. akıntı ve şişlik gidip şikayetleri geçmişti..sonra kontrolde yine var ama sorun olmaz bu kadar demişti .sonra yine şikayetler tekrarladı ateş,mide bulantısı, iştahsızlık, bu arada 15 günde 400 Gr kilo verdi..illiadin damla günde iki defa ikişer damlayla devam ediyorum..baya rahatladı geceleri uyuyor..ama onunda yememesi dev ediyor..ve emerken gözünden yaş geliyordu.cok zorlanıyor sürekli iki yudum çekip hirakiyor...onunda boğazı kırmızı..acaba antibiyotik boğazını yarami yaptı..çok sordum tekrar özür dilerim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mihrimahmetehan
Bu arada hocam kızım geceleri dişlerini gıcırdatiyor..o kadar çok yapiyorki bazen dişleri kırılacak sanıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu konularin tamami defalarca konulsuldu. Eski maillere bir goz atin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|