Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İdrar yaparken aglama ve ates
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İdrar yaparken aglama ve ates

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mahmure Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mahmure Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İdrar yaparken aglama ve ates
    Gönderim Zamanı: 17 May 2019 Saat 10:40
Merhaba doktor bey iyisiniz insaallah 
Kizim 22 aylik 12.600 kilo 85cm pazartesi gununden beri idrar yaparken bezini tutup agliyor ve idrari cok agir kokuyor iye den suphelendim bir hastanede tam idrar verdim size sonuclari gonderiyorum poseti ben taktim taktigim ortamda cok temiz degildi orada mecbur kaldik takmaya. Poset olunca yapmak istemedi bende bol su icirdim sonuc olarak verdigimiz idrar acik renk ve cok kokulu degildi. Ertesi sabah atesi cikti 39 a kadar cikip dusuyor hic ilac vermedim. Ama hic hali yok sabunlu suya oturmuyor yaban mersini aldim o da yer yemez butun vucudu kabardi alerji yapti bugun cuma ve gece bile her idrar yaptiginda uyanip bezini tutup agliyor kendini kasiyor ates hala devam ne yapicami sasirdim tahlilde nitrit negatif kulturde ureme var ama sikayetler hala gecmedi ates devam idrarda aglama devam bol su iciriyorum ama baska ne yapmaliyim eger birsey varsa ilac vermedim diye bobreklerde zarar olurmu  doktor bey baska bir hastanede daha tahlil mi vermeliyim yoksa ilac mi baslamaliyim bosuna ilacta vermek istemiyorum cunku hic antibiyotik icmedi bu zamana kdr sadece calpol icmistik bana bir yok gosterirmisiniz 
Yukarı Dön
Mahmure Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mahmure Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2019 Saat 10:43
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119284
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2019 Saat 18:45
IYE yok!! 
Ureme diyebilmek icin, Koloni sayisinin; 100,000 ustu olmasi gerekir. 
On tarafi tahris olmus olabilir, sabunlu sicak su icine oturtun.. 
Yukarı Dön
Mahmure Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mahmure Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2019 Saat 11:36
Kadir bey bizim kokulu idrar ve cis yaparken aglamalarimiz da bir degisme olmadi (22 ay 13kilo kiz )bir de koyu yesil kaka yapiyor musadenizle resmini gonderiyorum iki haftadir boyle yapiyor atesi dustu cikmadi bir daha bu kaka icin endiselenicek bir durum var mi tahlil yaptirmamiz zor oluyor ne zaman yapacagini bilemiyoruz oturdugumuz yerden de yarim saat icinde bir hastaneye yetistirmemiz zor oluyor. Ama bir baktirin derseniz baska bir sehire gideriz nelere baktirmamiz gerekir 
Yukarı Dön
Mahmure Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mahmure Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2019 Saat 11:39

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119284
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2019 Saat 19:44
Cok yiyor.. Beslenme aralarini ACIN … VE sakin, Turk doktorlarinin tavsiyelerine gore beslemeyin.
Beslenme ile ilgili yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.