|
İdrar yaparken aglama ve ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 May 2019 Saat 10:40 |
Merhaba doktor bey iyisiniz insaallah Kizim 22 aylik 12.600 kilo 85cm pazartesi gununden beri idrar yaparken bezini tutup agliyor ve idrari cok agir kokuyor iye den suphelendim bir hastanede tam idrar verdim size sonuclari gonderiyorum poseti ben taktim taktigim ortamda cok temiz degildi orada mecbur kaldik takmaya. Poset olunca yapmak istemedi bende bol su icirdim sonuc olarak verdigimiz idrar acik renk ve cok kokulu degildi. Ertesi sabah atesi cikti 39 a kadar cikip dusuyor hic ilac vermedim. Ama hic hali yok sabunlu suya oturmuyor yaban mersini aldim o da yer yemez butun vucudu kabardi alerji yapti bugun cuma ve gece bile her idrar yaptiginda uyanip bezini tutup agliyor kendini kasiyor ates hala devam ne yapicami sasirdim tahlilde nitrit negatif kulturde ureme var ama sikayetler hala gecmedi ates devam idrarda aglama devam bol su iciriyorum ama baska ne yapmaliyim eger birsey varsa ilac vermedim diye bobreklerde zarar olurmu doktor bey baska bir hastanede daha tahlil mi vermeliyim yoksa ilac mi baslamaliyim bosuna ilacta vermek istemiyorum cunku hic antibiyotik icmedi bu zamana kdr sadece calpol icmistik bana bir yok gosterirmisiniz
|
|
![]() |
|
Mahmure ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
IYE yok!! Ureme diyebilmek icin, Koloni sayisinin; 100,000 ustu olmasi gerekir. On tarafi tahris olmus olabilir, sabunlu sicak su icine oturtun..
|
|
![]() |
|
Kadir bey bizim kokulu idrar ve cis yaparken aglamalarimiz da bir degisme olmadi (22 ay 13kilo kiz )bir de koyu yesil kaka yapiyor musadenizle resmini gonderiyorum iki haftadir boyle yapiyor atesi dustu cikmadi bir daha bu kaka icin endiselenicek bir durum var mi tahlil yaptirmamiz zor oluyor ne zaman yapacagini bilemiyoruz oturdugumuz yerden de yarim saat icinde bir hastaneye yetistirmemiz zor oluyor. Ama bir baktirin derseniz baska bir sehire gideriz nelere baktirmamiz gerekir
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok yiyor.. Beslenme aralarini ACIN … VE sakin, Turk doktorlarinin tavsiyelerine gore beslemeyin. Beslenme ile ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|