|
Kan testi tekrari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bella ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2019 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 May 2019 Saat 18:18 |
Hocam merhaba,11 yasindaki kizimi 39 derece ates ve tipik grip buldulari ile dr goturduk.kan tablosu soyle:
Rbc 5.34 Hgb 13.8 Hct 41.36 Mcv 75.1 Mch 24.9 Mchc 33.2 Wbc 2.36 Notrofil 46.6% Lenfosit 37.3% Monosit 15.3% Eozinofil 0.4 Bazofil 0 4 Notrofil 0.88 Monosit 0.36 Eozinofil 0.01 Bazofil 0.01 Plt 147 Mpv 11.2 Pdw 15.1 P_lcr 34.0 Crp 2.3 Dr viral enfeksiyon dedi,ilac vermedi.Yanliz wbc cok dusuk,viralde duser 1 hafta sonra testi tekrar edecez dedi.Sorum su 1 hafta sonra yukselise gecer mi bu?Ya yukselmemis olursa bizi baska testlere yonlendirirler mi?Cok tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayret!!! Nihayet ogrenebilmisler, Viral enfeksiyonlarda, Lokosit degerinin dustugunu!!! Bunun yaninda, Monosit degeri asiri YUKSEK.. Buda bu viral hastaligin, Enfeksiyoz Mononuleoz oldugunu gosterir.. 1 hafta kadar atesi surebilir, merak etmeyin. SAKIN tekrar Kan Sayimi yaptirmayin.. Tekrarina filan gerek yok.. Bir "Kan hastaligi" filan degil. Sacmalamasin!! Tabiiki de Lokosit degeri yukselise gecer.. Amerika'yi yeniden kesf etmeye gerek yok.. Ne yapacaksiniz, yeni yeni ogreniyorlar virus hastaliklarinin ozelliklerini..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 May 2019 Saat 04:29 |
|
![]() |
|
Bella ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2019 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkurler,cok rahatladim
![]() |
|
![]() |
|
Hocam birsey daha soracagim,atesimiz dustu ama bacak baldirinda agri var ve topalliyor,bu da hastaligin bir sonucu olabilir mi?dusmedi,ters bir hareket yapmadi.Ayrica burun akintisi ve öksürugude devam ediyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
E.M. hastaligi, biraz garip bir hastaliktir.. 1- Sinir uclarini da tuttugu icin, bu tip agrilar olabildigi gibi, hic basamama durumlari da olabilir.. 2- Hayal gormeler olabilir. Cisimlari; oldugundan ufak veya buyuk veya kaykilmis sekillerde gorebilirler. 3- Denge bozukluklari, mesafe tayinlerinde aykirilik (cisimleri oldugundan yakin veya uzak gorme) vardir.. 4- Sahislari "Tavsan" veya "Kurt" gibi gorebilir.. (Alice in Wanderland Sendromu).. Etrafindakilere bakip, gulebilir veya korkabilir.. NOT: Anadolu'da, "cin cikartma" tedavileri yapilan hastalar bunlardir. Hepsi kendiliginden duzelir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 May 2019 Saat 04:36 |
|
![]() |
|
Kadir bey tekrar merhaba,kızım 10 gunluk bir surecin ardindan aetik rahatladi,sadecebir miktar öksürük kaldi,ona da müdahale etmiyorum,öksürmeye devam ediyor.Size danısmak istedigim baska birsey var,kizim bu gecirdigi hastaliktan bagimsiz olarak surekli bogazinda bir gicikla dolasiyor,cocuk surekli ih ih diye sesler cikariyor,kbb ye gostermistim zyrtec vermislerdi fakat ise yaramamisti,neden boyle yapiyorsun diye sordugumda kasiniyor,batiyor diyor.Bu duruma ne yapilabilir acaba?Kizim performans yüzücüsü haftada 6 gün antrenman yapiyor,klor mu rahatsiz ediyor diye dusundum ama 4 senedir yüzüyor bu bogaz sorunu son 1 yildir var,tekrar tesekkurler,iyi bayramlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Klor yapabilir veya sinirsel olabilir.. Gunde:3x1 Tantum Verde sprey uygulayin. 1 hafta kullansin, bakalim ne olacak. Ben yarindan sonra YOKUM.. Ilk sayfada tarihler yazili
|
|
![]() |
|
Tamam,siz dönünce sonucu yazarim,tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|