|
göz enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sultan1 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2019 Saat 22:21 |
merhaba hocam kızım 7 aylık şimdiye kadar sizin sayenizde 2 şişe antibiyotik kullanmaktan kurtulduk teşekkür ederim ama sabah uyandığın gözleri çapaklıydı ılık su ile temizledim ama gün içinde gözleri kızarmaya başladı ateşi çıkmaya başladı şimdi ateşimi sabit tutmaya çalışıyorum sesleri de kısıldı balgamlı öksürüğü var şuan sadece az ıhlamur veriyorum ve sık sık emziriyorum ilaç takviyesi ne önerirsiniz aayrıca gözlerine çay pansumanı yap süt damlat falan dediler ama bilmediğim şeyi yapmam bir faydası olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ateş ile uğraşmayın.. ATEŞİ düşürmeyin..
2- Çapak oldugunda; en az 5 gun,günde:4x1 her İKİ göze, Tobrased göz damlası damlatın. 3- Sakın etrafınızdakilere kanmayın. |
|
![]() |
|
sultan1 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gece ateşi 39.5 olunca bir kere calpol verdim şuan hala ateşi var 38 perde ama durumu iyi hocam sanırım aynı anda boğaz enfeksiyonu da olmuş birde burun temizliği serum suyu kullanıyorum sonra birini aspite ediyorum doğru mudur serum suyu sürekli kullanımda enfeksiyonu yol açar mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Göz enfeksiyonları zaten, durup dururken olmaz.. Genellikle boğaz enfeksiyonlarından sonra olur..
Göz damlası damlatmadan önce, Serum Fiz ile burun temizligı yapılması iyidir. Enfeksiyonlar daima, mikroplarla olurlar.. Oyle; serum fiz ile filan enfeksiyon olmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|