|
KANAMA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
suedalal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haz 2019 Saat 09:05 |
Kadir bey merhaba
2 yaşında oğlum ek gıdaya 1 yaşında başladı ve o zamandan beri zor kaka yapıyor.probiyotik kullanmaya başladım Olabildiğince sıvı gıdalar yedirmeye çalışıyorum. Aynı zamanda egzema ve alerjilerimiz var bazı gıdalara... dün kaka yaptı yine ağlayarak ve kanlıydı kakası.çok koyu kırmızı kan vardı bir yerde öbeklenmişti Kan çok miktarda olunca endişelendim Poposu hala acıyor acaba yırtıkmı oluştu? Yol gösterirseniz sevinirim çok acı çekti oğlum ve bu 3 günde bir tekrarlıyor. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağ ve şeker oranlarını arttırın.
Pirinç,patates, Muz ve Elma vermeyın. Kayısı, mürdüm eriği ve Armut verin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
suedalal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey zaten dediğiniz şekilde diyet uyguluyorum
kakası katı değil ilk yaparken bi zorlanıyor sonrası cıvık kıvamlı bir kaka oluyor yani kabız gibi bir kaka değil
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118397 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yaşlarda, bazı çocuklar; kaka yapmak için ıkınırken popo adelesını gevşetecegıne sıkar.. Bu durum
geçıcı olup kendiliğinden düzelir.. z Zaten, Turk annelere göre cocukları :uyumazlar, yemezler ve kaka yapamazlar |
|
![]() |
|
haklısınız hocam bizimki çok şükür yiyor uyuyor bir tek kaka problem:)
Hocam göbek deliğinin yanı şişmiş durumda ıkınmaktanmı olmuştur acaba? Birşey yapmak gerekirmi? |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Suçiçeği DAİMA karında ve sırtta başlar.
Bunlar sinek ısırıkları.. Her yaz sorulur.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|