|
Memede kist |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zuhalaybars ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalaybars
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2019 Saat 00:57 |
Merhaba hocam
Bu sefer kendimle ilgili bir rahatsızlığımı size danışmak istiyorum. Regl döneminde mememde beze hissetim. Sonraki günlerde küçüldü ama ben yinede doktora gidip meme ultrason cektirdim sonuçunu size yazıyorum
|
|
![]() |
|
zuhalaybars ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalaybars
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her iki memede cilt ve cilt altı. Dokunun kalınlık ve ekojenitesi doğaldır
Her iki meme liposkleroze patterndedir Sag meme saat 8 de areola yakın komşuluğunda 4x8 mm boyutlarında,düzgün sınırlı cilde paralel yerleşimli hipoekoik lezyon mevcuttur. (BI RADS 3 lezyon
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalaybars
Sol meme ÜDK de büyüğü 18 mm capında 7-8 adet basit kist izlenmiştir. Tarif edilen bu büyük kist hemen lateralinde 16 mm çapında yoğun içerikli septasyonlar içeren cevresinde inflamasyon bulguları barındıran komplike kist mevcuttur(enfekte? Hemorojik?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalaybars
Bu sonuçları salı günü genel cerrahi doktoruna götürmeden önce size danışmak istedim.... Şimdiden teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Meme cerrahının görmesi gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalaybars
Zaman ayırıp Cevabınız için teşekkür ederim hocam.....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalaybars
Hocam
Genel olarak bu raporda yazılardan kötü bir sonuç cıkabalir mi aslında sizin bilgilerinize cok güveniyorum..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çok az bilgi verildiğinde, bir şey diyemiyorum..
Yaşınız bile yazılı değil. Aile hikayesi varmı? Genetık yatkınlığınız varmı? Bakıldımı? Bunlar bilinmeden bir yorum yapamam. Genetik yatkınlığınız yoksa; Kistik Fibrotik hastalık olabilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|