|
kaka tutma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yasacat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haz 2019 Saat 23:54 |
3,5 yasinda oglum var..ilk kakasini klozete yapacagi zaman cok korktu hersey normalken ve oyle devam etti.haftada bir kaka yapiyor bezine..kesinlikle tuvalete oturmuyor..cisini yapmada hicbir sorun yok..bircok destekleyici eglendirici hale getirecek yontemler denedik ama kesinlikle resmen stresten soguk soguk terler dokuyor kakasi geldiginde..haftada bir yada iki defa sokol veriyorum gayet yumusak yapiyor kusura bakmayin acik yaziyorum..doktora psikologa goturdum.fiziksel sorun yok psikolojik dendi ve atarax surup kullanamami soyledi.sizce ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
yasacat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beslenmesine cok dikkat ediyorum o yuzden kabiz olmuyor ama iki uc gun sinir harbi yasiyor evde ve hep yatiyor sirt ustu poposunu sikıstırarak.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İlgilendiğiniz için oluyor. Boşverin, kendisi halletsin.
Eski mailleri okumadan soru sormayın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|