Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sipraktin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sipraktin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Seymaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 151
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seymaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sipraktin
    Gönderim Zamanı: 15 Tem 2019 Saat 00:32
Hocam 3 yaşında ki kızıma ara ara spraktin kullanıyorum uykuya dalma da çok sıkıntı çekiyor hocam kızım çok sınırlı oluyo hele bu ara iyice sınırlı oldu sipraktin yerine atarax kullansam olur mu 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119428
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2019 Saat 11:32
Deneyin.. Sonucu mukayese edin, hangisi işinize gelirse onu kullanın. 
Yukarı Dön
Seymaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 151
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Seymaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2019 Saat 01:31
Hocam ben hala atarax alamadım o sebebten sipraktin kullandım 5 gun kullanıp 3 gün ara veriyorum sinir yaptigini yazmıştım internette okuduğum kadarıyla beyni kötü etkiliyomus acaba kizimda sipraktine bağlı sinir beynine zarar verirmi. Biliyorum zararlı değil ama sinir yapacak kadar etkilediyse beynine zarar vermismidir kizimin
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119428
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Tem 2019 Saat 03:44
Sipraktin beyne filan zarar vermiyor. Sadece doktorlara gitmenize gerek kalmadigi icin, bu ilaci kullanmaniz
bu sahtekarlarin isine gelmiyor.
Bu pustlar; "Siprakit'e" takacaklari yerde, zamaninda: Aferin,Peditus ve Calpol'u ayni receteye yazarak ,
 olumlerine sebep olduklari bir suru cocuklarin hesabini versinler.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.