|
Göz kararması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2019 Saat 00:11 |
Hocam merhaba
Oğlum eylül 2009 doğumlu..10 yaşına girecek. Bir süredir durduk yere gözlerinin karardığını söylüyor..takip edeyim dedim,belki açlıltan yada yorgunken filan oluyordur die ama öyle durumlarda olmuyor.. artık endişelenmeye başladık.. bir de vertigo ihtimali var kafamızda,çünkü hrm halasında vertigo var hem de bebeklik ve erken çocukluk çağında salıncağa binip sallanamaz,kucakta bile sallanamaz,dudakları morarır,gözleri korkudan bi değişik bakardı. Bir de çok sık kulak enfeksiyonu geçiriyordu..işitme testi yapılmıştı 4 yaşında iken,ordaki görevliler de dış kulak yolu ne kadar ufak ona göre kulaklık bulamadık demişlerdi.. Şimdi karambole gidip lüzumsuz testler yaptırmayalım diye size danışıyorum hocam.. bu göz kararmaları için neye bakmamız yada baktırmamız lazım acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce en basit olanlardan başlayın:
Tam kan sayımı Tansiyon ölçülmesi Genel muayene şart. Gerisine sonra karar verilir. |
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
![]() Hocam kan sonuçlarını ekledim. Dr. Sonuçlar temiz dedi, kullandığı gözlüğün numarasını kontrol ettirin bi dedi. Bir de birşeyden şüphelendiğim için değil ama nöroloji ce kardiyolojiye bi gidin dedi.. Tansiyonu da 8/6 Düzenleyen esra_kocabiyik - 25 Tem 2019 Saat 00:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu sekil anormal iri ve yatik/ters olan resimlere bakmiyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Sonuçları ekledim
Dr.Sonuçlar temiz dedi, kullandığı gözlüğün numarasını kontrol ettirin bi dedi. Bir de birşeyden şüphelendiğim için değil ama nöroloji ce kardiyolojiye bi gidin dedi.. Tansiyonu da 8/6 ![]() Düzenleyen esra_kocabiyik - 26 Tem 2019 Saat 02:51 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zaten gerekmiyormus.. Artik her gelen hastadan bu tahlilleri istemek, farz olmus. Bana kalirsa bir sey yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Kardiyoloji ve nörolojiden de herşey normal çıktı. Dr. Kulak ameliyatlarından bir kaç sene sonra bu tarz baş dönmeleri olabilio,devam ederse kbbye gidin dedi..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|