|
Ameliyat ve kilo... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melisafidan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağu 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melisafidan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2019 Saat 03:24 |
Kadir bey merhabalar..
Öncelikle belirtmek istediğim 1 yaşında oğlumun amniyotik band sendromu hastalığı var.. El parmaklarında boğumlar var ve 6. ayda bu boğumları kapatmak için ilk ameliyatını oldu. 6 aya kadar gayet iyi giden kilosu yavaşlamaya başladı. şuan 1 yaşında ve 8.500 gr 72 cm Kilo tablosuna bakıldığında 6 aydan sonra yavaşlama olduğunu söylediler Herkes yaşına göre çok küçük olduğunu söylüyor iştahsız bi çocuk değil çok haraketli emekliyor ama ne yedirsem olmuyor.. 1.5 ay sonra tekrar ameliyat olacak ve doktorlar anestezi alacağı için 10 kiloya yakın olması gerektiğini söyledi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.. Şimdiden çok teşekkür ederim..
|
|
mmmm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119088 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bekliyeceksiniz. Anlamadigim bir sey var... Ilk ameliyatta, 10 kiloya yakinmi idi…
|
|
![]() |
|
melisafidan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağu 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melisafidan
Hayır.. Sanırım ben yanlış aktardım ilk ameliyatını 6 aylıkken oldu şuan 1 yaşında ve kilosu 8.500
Ama anestezi doktorları 2. ameliyatı için kilosunun 10 kilo olması gerektiğini söylediler 1.5 ay sonra tekrar ameliyat olacak. 10 kilo olabilmesi için sormuştum. Götürdüğüm doktor Fortini diye bir özel mama önerdi kilo alması için.. Ama ben size danışmadan kullandırmak istemedim. Çok teşekkür ederim cevabınız için
![]() Düzenleyen melisafidan - 04 Ağu 2019 Saat 02:27 |
|
mmmm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119088 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iste onu soruyorum…. 6 aylik iken ( 10 kilo degil iken) nasil ameliyat ettiler?? Bence, doktorunuzu degistirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|