Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ameliyat ve kilo...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ameliyat ve kilo...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melisafidan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melisafidan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ameliyat ve kilo...
    Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2019 Saat 03:24
Kadir bey merhabalar..
Öncelikle belirtmek istediğim 1 yaşında oğlumun amniyotik band sendromu hastalığı var..
El parmaklarında boğumlar var ve 6. ayda bu boğumları kapatmak için ilk ameliyatını oldu.
6 aya kadar gayet iyi giden kilosu yavaşlamaya başladı. şuan 1 yaşında ve 8.500 gr 72 cm
Kilo tablosuna bakıldığında 6 aydan sonra yavaşlama olduğunu söylediler 
Herkes yaşına göre çok küçük olduğunu söylüyor iştahsız bi çocuk değil çok haraketli
emekliyor ama ne yedirsem olmuyor..
1.5 ay sonra tekrar ameliyat olacak ve doktorlar anestezi alacağı için 10 kiloya yakın olması gerektiğini söyledi.
Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Şimdiden çok teşekkür ederim..
mmmm
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119088
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2019 Saat 19:28
Bekliyeceksiniz. 
Anlamadigim bir sey var... Ilk ameliyatta, 10 kiloya yakinmi idi… 
Yukarı Dön
melisafidan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melisafidan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2019 Saat 02:25
Hayır.. Sanırım ben yanlış aktardım ilk ameliyatını 6 aylıkken oldu şuan 1 yaşında ve kilosu 8.500 
Ama anestezi doktorları 2. ameliyatı için kilosunun 10 kilo olması gerektiğini söylediler 1.5 ay sonra tekrar ameliyat olacak. 10 kilo olabilmesi için sormuştum.
Götürdüğüm doktor Fortini diye bir özel mama önerdi kilo alması için.. Ama ben size danışmadan kullandırmak istemedim.
 Çok teşekkür ederim cevabınız içinGülümseme

Düzenleyen melisafidan - 04 Ağu 2019 Saat 02:27
mmmm
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119088
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2019 Saat 05:58
Iste onu soruyorum….  6 aylik iken ( 10 kilo degil iken)  nasil ameliyat ettiler?? 
Bence, doktorunuzu degistirin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.