|
Boyundaki atardamarların dışardan görülmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2019 Saat 19:26 |
Hocam merhaba
Bu kez kendimle ilgili bir soru sormak istiyorum, müsaadeniz olursa. Artık sizden onay almadan doktora gitmiyoruz ne ben ne çocuğum. Boynumun iki tarafındaki damarlar dışardan gözle görülür şekilde atıyor. Sanki birer küçük kalp yerleştirmişler oraya aynaya her baktığımda ordaki kalp atışını görüyorum. Geçen iş yerindeki arkadaşlar farkedince endişelendim. Aynı durum karnımda da mevcut. Özellikle sirt üstü yatarken karnımın üstüne çocuğun oyuncagini koydum.Resmen oyuncağı hareket ettirecek kadar güçlüydü kalp atımı. Önemli birşey midir? Doktora gitmem gerekir mi? Şimdiden iyi bayramlar dilerim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi kimselerde olur. onemli degildir. Zaten bir kalp hastaligi (Aort yetmezligi gibi) olsa idi Dogum da fark edilirdi. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Ağu 2019 Saat 00:08 |
|
![]() |
|
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim Kadir Hocam. Her defasında vakit ayırıp cevaplandırdığınız için. Ellerinizden öperim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|