|
Tırnak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2019 Saat 19:07 |
[img=http://m.YollaYap.com/bbtc/1565885111997.jpg">
Hocam merhaba, 15 aylık oğlumun tirnak eti bu şekilde oldu, 2 gündür ateşi de var ilgisi var mı bilemedim, ne yapmak gerekir, teşekkürler
Düzenleyen cemre12 - 15 Ağu 2019 Saat 19:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikrop kapmis. Acilip bosaltilmasi icap eder. Tirnaklarini ve kenarlarindaki deriyi yolmasin,
|
|
![]() |
|
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam size yazdıktan sonra kendiliğinden patladı ve baya iltihap aktı, batikon surdum, yine de bosaltilması gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir sey istemez. Gaye hasil olmus, gecmis olsun. Batticon surup, gazli bez ile sarin. Her gun pansuman yapin, akinti kesildikten sonra sarmayin.
|
|
![]() |
|
Hocam, oglum sargiyi sokunce acile goturdum pansuman icin, cunku tekrar iltihap toplandı atesi de 38 derece oldugu icin dr klavunat bit 200 yazdi, 15 aylik 10 kg, kullanmam gerekli mi gerekliyse nasıl kullanmaliyim? Tesekkurler.
Düzenleyen cemre12 - 16 Ağu 2019 Saat 19:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atesi olduguna gore kullanmaniz iyi olur.
|
|
![]() |
|
Hocam oglumun parmaginin baska kisimlarinda ve agzinin icinde de yara cıktı, uçuga benzeyen, dr ye goturdum iltihabi bosaltti, herpes imiş,Aklovir, surup verdi, yara acik mi kalmalı kapatmali miyim, tekrar iltihap toplamaya basladi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Akinti oldugunda; kapatin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|