Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 20 lik diş belası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

20 lik diş belası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
orhantugba Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 349
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 20 lik diş belası
    Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2019 Saat 15:16
Hocam uzun aradan sonra merhaba öğretikleriniz sayesinde sakin minimum ilaç la doktorsuz hastahenesiz konforlu bir hayat yaşıyoruz minnetarım size ...size bile sormuyorum artık çok güzel öğrendim... Bu aralar yani 1 aydır 20 lik dişimle uğraşıyorum sag alttaki 20 lik...hocam lenf bezlerime yayılan enfeksiyon ağrı cene yi açamama bu sıkıntılardan 1 kutu antibiyotik bitirdim bayram arası girdi ve ne yazıkki nuks etti yine şiddetli ağrı lenf bezlerinde şişme oldu tomografi röntgen çekildi doktor beni çok korkuttu çok enfeksiyon var bilmem ne diye antibiyotik verdi 9 iğne bir kutu hap .... Şimdi hocam benim dişim şuan rahat lenfler indi rahatladı ağrı yok yani abartıldığı kadar olsa yine şikâyetlerim devam  etmezmi...?Birde hocamtek.sikintim boğazım kızardı halsizlik var 20 lik diş yaparmı  bunu sizce ?? Çok korkuttu hocam diş hekimi özel kliniğe gidiyorum bu arada 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2019 Saat 19:28
Hocam bu arada diş çekilecek tamamen ici boşalmış ve çürümüş ben bu dişi almam çok enfeksiyon var dedi pazartesi antibiyotikleri kullanıp gidicem 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120385
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2019 Saat 20:37
Istanbul'da iseniz, Marmara universitesinin Goztepe, Bagdat caddesindeki Dis hekimligine gidin.
O disin alinmasi sart. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı orhantugba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2019 Saat 20:50
Malesef hocam amasya da ikamet ediyorum ve diş hastahaneleri 14 günden önce randevu vermiyor özel klinik tek çözüm fazlaca korkuyorum inşallah sorunsuz çıkarım bu işin içinden 2 tane sezeryanla doğum yaptım böyle bir ağrı sıkıntı görmedim 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.