|
diş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2019 Saat 17:44 |
Hocam Merhabalar umarım iyisinizdir kizim 11 yasinda ve inanin sizin sayenizde sıkıntısız dişleri var flour hapı içtik şimdide mecburen kaplama yaptırıyoruz yalniz bugun disciyr gittigimizde koruyucu yapicam dedi ben flour zannettim kaşla göz arasında fissür kaplama yapti alt dislerine sizi uzun zamandır takip ettiğim için fissürde dißin ust yuzeyini aşındırarak yaptığı için yaptirmiyordum yalniz bugunku doktora sordum dişin üst yüzeyini törpüledinoz mi diye yok sadece alt aiz mi diye yok sadece alt diş boşluklarını doldurdum dedi hocam bunca yillik emegimiz dişleri korumamiz boşa mi gitti bu uygulamayi artık devamli yaptirmak zorunda miyiz sizin fikriniz bizim için cook degerli sağolun varolun iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fluor'a devam edin, sakin bir daha da boyle discilere gitmeyin. Fluor kaplamaya bile gerek yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|