|
2019-2020 Grip asilari |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2019 Saat 19:54 |
Bu seneki Grip asilarin TAMAMI, 4'lu sekildedir. Yani 4 virusa karsi koruma saglarlar. - A/Brisbane/02/2018 ( H1N1) - A/Kansas/14/2017 (H3N2) - B/Colorado/06/2017 (Victoria) - B/Phuket/3073?2013 (Yamagata) 8 yasindan kucuk olup, HIC asi olmamislar, 1 ay ara ile 2 defa asi olacaklar. 6 ay-35 ay arasi cocuklar: Afluria ve Fluzone marka asilari yarim doz (0,25ml) olacaklar. Diger markalar ( Fluarix, FluLaval) tam doz (0,5ml) olacaklar. Cocuklariniza asilari yaptirin.. Bazi asi aleyhtari doktorlara kanip; Asi yaptirmazsaniz, doktorlara tasinirsiniz, onlarda cocugunuza; Astim, Bronsit, Bronsiolit, (hic biri olmazsa) "Zaturre baslangici" gibi teshisler koyarak, caniniza okurlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Eyl 2019 Saat 19:58 |
|
![]() |
|
Unuttum06 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Unuttum06
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben grip aşısı olacağız diyorum korumuyor grip aşısı oldum yine grip oldum diyolar.Ben bu yıl ilk kez olmayı düşünüyorum sürekli bende çocuklarda hasta
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onlar; DERLER!!!! Ne derler??? Ne derlerse desinler!! Ben vazifemi yerine getirdim.. Geri kalan Turk milleti ne halt eder beni hic ilgilendirmez..
|
|
![]() |
|
aabut ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam emzirme döneminde grip aşısı olabilir miyiz?
|
|
![]() |
|
turbosenna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turbosenna
Kadir Bey merhaba,
17 ocak 2017 tarihli erkek çocuğumuza düşünüyoruz peki aşı yaptırma tarihi olarak bu ay uygunmudur belli bir dönemi yok değil mi? 8 yaştan küçük olanlara iki doz dediğiniz durum, normalde de bu aşılar iki doz değil mi ? o kısmı anlayamadım kusura bakmayın.
Düzenleyen turbosenna - 05 Eyl 2019 Saat 11:37 |
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Hocam 11 yaş ve 39 aylık çocuklarıma ilk kez grip aşısı yaptiricam bugün okuduğum bir yazıda yumurta alerjisinin olmaması gerektiği yazıyor bilmiyorum çocuklarda varmı hergun yumurta yerler ama hiç fark etmedim alerjileri varmı yokmu bu konuda ne düşünüyorsunuz doz olarak ikisinede tam doz vurulucak dimi tek seferde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Emzirenler de, hamileler de asi olabilirler.. Bu gibi kimseler GRIP OLMUYORLARMI?? Grip olduklarindan bir hasar mi oluyor?? Kaldi ki, asi ZAYIFLATILMIS virus!!! Donemi filan yok. Eczanelere asi geldiginde, asinizi olun. Artik asilar icin; "yumurta Allerjisi" lafi bile edilmiyor. Yumurta Allerjisi olan bile asi olabilir.. Hala asi dozlarini ogrenemediniz mi?? Ilk defa asi olacak: 8 yas alti cocuklara iki dozda yapiliyor. LUTFEN bir zahmet Grip asisi ile ilgili yazilarimi okuyun. 8 yasindan kucuk olup, HIC asi olmamislar, 1 ay ara ile 2 defa asi olacaklar. 6 ay-35 ay arasi cocuklar: Afluria ve Fluzone marka asilari yarim doz (0,25ml) olacaklar. Diger markalar ( Fluarix, FluLaval) tam doz (0,5ml) olacaklar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Eyl 2019 Saat 20:06 |
|
![]() |
|
Gamze kacal ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
İyide hocam Mayıs ayında sormuştum size grip asisini 36 aylıktan büyük çocuklara tek ve tam doz yapılır demiştiniz şimdi kafam karıştı benim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|