|
GRİP AŞISI GEÇMİ KALDIK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2019 Saat 13:01 |
Merhaba kadir bey
kızım 33 aylık geçen yıl grip aşısı olmustu çok faydasını gördük bu yılda yaptırmak istiyordum eylülü beklerken 3 gün önce grip oldu ilk gün ateş öksürük burun akıntısı ses kısılması olmustu ateş düstü halen hafif öksürük ses kısık ve burnu akıyor bugün aşı yaptırabilirmiyim yada gribi geçince yaptırsam bi etkisi olurmu yoksa bu seneyi kaçırdıkmı hastalanmadan önce olması gerekiyor diye okumuştum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiyi yaptirin.. Asi icinde 4 cesit Gripe karsi asi var.. Ayrica da, her Grip; Influenza gribi degildir. Turkiye'deki Saglik calisanlarinin asi hakkindaki fikirlerine itibar etmeyin. Hele ahaliye hic itibar etmeyin. Konusan olursa sorun bakalim bu konuda bir yazi okumuslar mi?? Asi icerigini biliyorlar mi? Bu seneki Grip asilarinin 4'lu oldugu biliyorlar mi??
|
|
![]() |
|
yagmurb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2017 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekürler Kadir bey çok sevindim yazinizda bazı markalar tek bazıları iki doz yazdiniz 33 aylık olduğu için biz iki doz yapacwgiz degilmi ilk grip aşısı degil
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 yasindan kucuk olup, HIC Grip asisi olmamislar, 1 ay ara ile 2 defa asi olacaklar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|