|
Şiddetli korku |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2019 Saat 22:01 |
Hocam 7 aylık bebeğim 31w dogumlu geçen gece uyurken serseri motosiklet sürücüsünün gazı kapimizda koklemesi sonucu uykuda aşırı derecede korktu.ben daha öyle korkma şekli görmemiştim.bebek çığlıkları ile kastı kendini kucağıma aldım hemen yanımda uyur zaten bı sure sakinlesemedi.hocam bebeğin o halı gözümün önünden gitmiyor bı turlu.siddetli korku bebeklere Zarar verir mi aklini yitirmez inşallah sabi 😭
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sey olmaz.. Turkiye'de polis, halkin polisi degildir. Eskiden devletin polisi idi, simdi AKP'nin polisi oldu.. O yuzden, sikayet edebileceginiz bir merci yoktur. O suruculer de, Allahlarindan bulsunlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|