Ev konservesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
akasya2213
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2019 Saat 15:32 |
Hocam merhaba;
Yıllardır evde domates konservesi yaparız, bu akşam yine yapmaya hazırlanırken şöyle bir haber okudum. Ev konservelerinde 'clostridium botulinum' adlı bir bakterinin üreme riski olduğu, ve ürediği takdirde nörolojik bir çok rahatsızlığa sebebiyet verdiği yazıyordu haberde. Böyle bir tehlike var mıdır? Var ise ne gibi önlemler alıp neye dikkat etmeliyiz?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Vardir!! Domuz eti ve urunleri tuketilen mutfaklarda pis calisildiginda olur...
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|