|
Yataktan dusme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2019 Saat 03:53 |
Merhaba hocam.5yasinda oglum biraz once uyurken yataktan dustu hic dusmemisti simdiye kadar cok agladi.baktim gozunun yani kas kismi cok sisti .bisey olurmu?cok uzuldum
|
|
![]() |
|
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yatak biraz yuksek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117743 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ev ici dusmelerden bir sey olmaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Hocam boyle morarmis bide sismis
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117743 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk gun soguk tatbik etmek faydali olabilirdi.. Yarin da; morarmalar ortaya cikabilir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Tatbik etdim ayni gun buz koydum.bugun sisi azalmis morarma var.bide gozluk kullaniyo miyop var.bazen aciyo diyo yakiyo diyo ola bilir dimi normal?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|