|
Karin agrisi ve bas agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eki 2019 Saat 21:27 |
Kadir hocam merhaba,
10 yasinda ki kizimin bir haftadir suren karin agrisi, bas agrisi ve halsizlik sikayetleri var, atesi hic cikmadi, Istanbul’da olan depremin hemen akabinde basladigi ve kendisi de gercekten korktugu icin buna bagladim onceleri, cunku midesini gostererek, tam buraya sanki birisi bastiriyor anne diyor, burnu doluyor fakat yogun bicimde degil, yemek istiyor, aclik hissediyor ama yiyemiyorum diyor. Ilk defa oluyor boyle bir durum, sizce oncelikle bir tahlil yaptirmam gerekir mi, hepsinden once kiymetli fikirlerinizi ogrenmek istedim. Cok tesekkur ediyorum Saygilar, sevgiler |
|
![]() |
|
melekduygu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deprem korkusu yogun sekilde var, 1 haftadir bu sikayetleriyle beraber, yalniz kalamama, uykudan uyanma gibi kaygi iceren durumlar da yasiyoruz ne yazik ki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yasadigi stresli durum, midesine vurmus olabilir. Famodin20 tablet, sabahlari 1 tane verin. 3 gunde belli olur. Daha ertesi gun rahatlar ise, ilaca en az 2 hafta devam edin. Rahatlama olmazsa, arkadan ishal gelecek demektir, ilac vermeyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Kadir hocam cok tesekkurler, ilacin prospektusunde 18 yas altina onerilmemektedir diyor, kizim 2010 dogumlu, bi sorun olmaz degil mi hocam?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
![]() ![]() Kadir hocam merhaba tekrardan, Kizimin tahlillerini yaptirdim, sonuclar bu sekilde, doktor sadece karin ultrasonunda cok ufak birkac beze var, onlar da 0.5 mm den buyuk degil dedi, zaten 1 aydir burnu hep doluydu, ona bagladi, antibiyotiklik hicbir durumu yok dedi, sadece Debridad suspansiyon verdi, 1 hafta kullansin, baska birseye gerek yok dedi. Bir de B12 viramini fazla cikmis ama bir zarari yok dedi. Size sormadan kullanmak istemedim, degerli goruslerinizi paylasirsaniz minnettar olurum. Saygilar, sevgiler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Luzumsuz isler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|