|
Kres |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eki 2019 Saat 18:54 |
Hocam 3 yaşında kızım 15 gündür kreşte bugün duydum ki öğretmenleri yaramazlık yaptıkların da baya kiziyormus. Hocam sosyallessin diye gönderdim eğer öğretmen çok kızan bı ogretmense gitmemesi mi daha iyi. Öte yandan sosyal yönden zayıf kar zarar hesaplamasi yapıyorum. Devam etmeli mi almalimiyim. Götürünce aglamiyo hiç bay bay yapıp ugurluyo kizim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizacak tabii ki!!! Cocuklar ya evde terbiye edilirler, yada Ilerde; kresde, okulda, askerde veya is yerinde, hatta sokakta terbiye edilirler. Sizin kiz belliki evde terbiye edilmis ve hoca kendisine kizmamis. Hicbir zarari yok. Aynen devam... Siz bilmezsiniz o "yer cuceleri" her seyin farkindadirlar ve ona gore davranirlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|