|
Rotariks |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eki 2019 Saat 09:53 |
Hocam Merhaba. Kızım 2 aylık oldu aşıları olacak sağlık ocağına aynı gün rotariks getirecegimi söyledim o gün yapmayız ağır olur dediler evde kendim yapacağım nette videosunu izledim. Sorum şu ağzına yavaş yavaş damlatmam şart mı tek seferde sıksam ve yutsa olurmu çünkü kızım biraz huysuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet... Evde kendiniz verin. O ahmaklarla hicbir is olmaz. Onlar sadece; Emir-Komuta zinciri ile calisan akil yoksunu zavallilardir. Yavas yavas verilmesi, cocugun ilaci kusmasini onlemek icindir.. Ilacin tadi zaten cok guzel. Ben genellikle hic ilaci sikmadan, biberon verir gibi veririm, cocuk onu emerek alir. Kusmadan verebilirim derseniz, bir seferde de verin. Ayrica, asinin agiz icindeki hucrelere degmesi bile yeterlidir. Mideye giden bir sey YOK..1-2 dakika sonra kussa bile asi etkili olur. Sakin Asilar hakkinda, Turk doktor ve Saglik calisanlarina inanmayin. Emin olun , asilar hakkinda hicbiri tek bir kelime bile okumamislardir. 30 seneyi gecti, hala Hepati-B asisinin, "genetic asi" oldugunu ve icinde sadece DNA zinciri oldugu, canli-cansiz hicbir madde ihtiva etmedigini, ve soguk zincire bile ihtiyaci olmadigini bilmezler. Zaten dis ulkelerde bunun farkinda olduklari icin, Turklerin kafalari karismasin diye genede "Soguk zincir" tavsiye ederler.. Acinacak durumdalarda, farkinda degiller... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Eki 2019 Saat 19:02 |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Peki hocam
Hocam aşı yerlerini de sordum ikisi bacaktan biri de yani verem omuzdan dediler.doğru mu? Sonsuz teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117966 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Verem asisi ZATEN omuzdan, "Deri icine" yapilir. Belli ki; hepatit-B; bacaktan, yapilmis, tutmaz… Hele "Deri alti" yapildi ise, hic tutmaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam merhaba bugün sağlık ocağı aşıları yapıldı ve eczaneden rotariks aldım evde icirdim fakat içerken yarım çay kaşığı kadar belki bir çay kaşığı kadar ağzının yanından boynuna aktı aniden ve ben şuanda çok Üzgünüm hocam çok miktar mi gitmiş sizin görüşünüz nedir çok Üzgünüm
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her zaman; "azar azar icirin" demem, iste bu yuzden.. Asinin ne kadar etkili olabildigini bilemem.. Agiz icinde; 1-2 saniye kaldi ise, etki etmistir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam aşı 1.5 ml idi 0.5 ml döküldü. Yukarida yanlis tarif ettim sanirim.Yenisini yapmam gerekir mi 30 gün sonra
Düzenleyen fatma8266 - 18 Eki 2019 Saat 20:29 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yeterli olur..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|