|
Mide bulantısı- sabah yoğun |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Defneyaz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Mide bulantısı- sabah yoğunGönderim Zamanı: 09 Eki 2019 Saat 23:55 |
|
Merhaba
Kızım 4 yaşında. son 1 haftadır özellikle sabahları mide bulantısı ile uyanıyor. Bir hafta içinde iki defa kustu ama bulantısı var ve çok az yiyor. Bunun dışında çok hafif nezlesi vardı ama o da geçti. Mide bulantısı devam ediyor. Bir kaç kere metpamid şurup verdim. Ateş yok. Normalde iştahlı bir çocuk ama şimdi öğüre öğüre yiyor. Neden olabilir? Daha 10 gün önce kan testi yaptırmıştık kış öncesi kontrol için değerleri normal çıkmıştı. Daha önce dudağında sağ tarafta yukarı doğru çekme ile ilgili de size danışmıştım. Tik demiştiniz. Ama ben internetten okudukça herşeyi birleştiriyorum ve korkunç şeyler geliyor aklıma. Lütfen yol gösterin. Çok teşekkür ederim şimdiden. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Eki 2019 Saat 03:31 |
|
Domuz gribi serisindan bazi viruslar bu sekilde, 1 hafta-10 gun suren sikayetleri sebep olabiliyorlar.. onemli bir durum degil, Cok rahatsiz olursa; Emedur100 fitil kullanabilirsiniz. Gunde 2 taneyi gecmeyin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|