|
SAĞARAK ANNE SÜTÜ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fulyaarslan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fulyaarslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2019 Saat 17:57 |
Hocam merhaba kızım 21.06.2019 da 3.370 kg doğdu hastanede 3.360 kg çıkardık. Doğduğu günden beri memeden emerek beslenemedi. İstemedi yada ben beceremedim. Sağılmış anne sütünü biberonla veriyorum. İlk ay 1,200 kg / 2. ay 1.0kg 3. ayda 1kg aldı . En son 06.10.2019 ta tarttırdım 6.750 kg dı Fakat son 1 aydır çok iştahsız. devamlı tepesindeyiz 90 ml sütü ite kaka 1, 5 saatte içirebiliyoruz. İştahsızlığı ile ilgili ne yapabilirim? Gün içinde keyfi yerinde , Günde en az 2 defa hardal rengi kaka yapıyor ve nörolojik gelişimininde gayet iyi olduğu söylendi Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
350 gram fazladan ALMIS. Istahsiz olmasi normal.. Aynen devam edin. Ayrica, HER AY aldigi kilo azalacak, bu da normaldir. Gelisimini; Boy-Kilo cetvelinden takip edin.
|
|
![]() |
|
fulyaarslan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fulyaarslan
Peki bu ay bebek için beslenme aralarını kaç saatte bir yapmalıyım?
Devamlı tepesinde olmak beni gerçekten inanılmaz yordu Çok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 hafta-1 ay arasi : Gunde 6-10 beslenme.. (Kilo azaldikca, ogun sayisi artar) Siz cocuga tabi olun, o aglayip, istediginde verin. 1.ay-3. ay: 6-8 defa.. 4.ay-7.ay : 4-5 dafa beslenmesi yeterlidir. Almasi gereken miktarlar: 1. ve2. haftalarda: 60-90ml (ler arasi..) 3.hafta- 2.ay : 120-150ml " 3.ay-4.ay : 180-210ml " 5.ay- 12. ay : 210-240ml Dogum kilosu dusuk olanlar daha az miktarlarda beslenirler.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Eki 2019 Saat 20:29 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|